Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira vigyek virágot? Nem túl nyomulós? 16/F
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 20:28
1/9 anonim válasza:
Hát én nem vagyok valami romantikus alkat. De maximum csak 1 szál fehér vagy pirorózsát vigyél.
Én az elfogadnám a 2. randin. Meg amugy se költs rá sokat. Meg ha egy egész csokrot vennél, randin hová tenné?
Monodm 1 szál rózsa;) Sok sikert!
2/9 anonim válasza:
Nem túl nyomulós, de jó lenne tudni, hogy az adott lány hogy áll az ilyesmihez:) Csak tudja hova rakni a virágot:D
3/9 anonim válasza:
Hát én személy szerint örülnék neki :))
Az olyan aranyos lenne
17/L
4/9 anonim válasza:
Hehe pirosrózsát? :D :D :D
Inkább fehéret! :D
6/9 anonim válasza:
ne vigyél virágot!!! komolyan mondom hogy ne, nekem hoztak, és persze örültem de nagyon zarvarba jöttem, teljesen rossz volta szitu. ha csak nem tudod biztosan, hogy ő szereti, akkor ne
7/9 anonim válasza:
Szep gesztus nagyon :)
En kifejezetten oda lennek meg vissza :))
Csak ne rozsat!! Azt nem illik! Inkabb egy szalas szep szines viragot :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem vigyél virágot, de ne egy egész csokorral :-) figyelmességre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!