Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú elhív randira, akkor alap, hogy ő fizet?
szerintem az első randin fizesse mindenki a magáét. én fel szoktam ajánlani, a pasi vagy elfogadja vagy nem....egyik sem vezet ciki helyzethez.
29L
Én személy szerint kényelmetlenül érzem magam,ha csak ő fizet. Nem tudom,bennem van egy olyan rossz érzés,mintha kihasználnám,vagy mi..:/ Általában úgy szoktam,hogy ha mindenképp erősködik a fizetéssel,megegyezünk abban,hogy rendben fizessen,de legalább valami apróságot én is hadd álljak,pl. régebben,mikor mozizni mentünk az első randik valamelyikén úgy volt,hogy fizette a jegyet,én pedig a kaját és az üdítőt.:) De legtöbbször direkt olyan helyszínt választok az első randira,ahol nem kell fizetni,pl csak sétálunk,ilyesmi. Ki tudja,mi lesz a dologból,lehet,hogy semmi,akkor meg még sanszosabb,hogy olyan lányra költ,akivel utána nem is találkozik... Nekem kínos,de van olyan lány,akinek az a természetes,ha a fiú fizet elsőre. Később meg,mikor idősebb a kapcsolat,semmi értelme ebből mégjobban ügyet csinálni,hiszen nem fizethet csak a fiú éveken át..:)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!