Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira komolyan visz valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira komolyan visz valaki virágot?

Figyelt kérdés
Olvastam itt erről kérdéseket és válaszokat, de az utcán soha egy csaj kezében sem látok virágot, amikor a párjával sétál. Ilyen csak a filmekben van szerintem... ma már inkább nevetség számba megy ez a virág dolog... rohadt kényelmetlen lehet órákig egy hervadozó virággal a kezedben sétálgatni.
2012. okt. 29. 08:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Neked sem lesz túl sok barátnőd... :D
2012. okt. 29. 08:57
 2/18 anonim ***** válasza:
Erre már én is gondoltam, főleg, mikor 100 kilométert megtettem egy randi miatt... Hogy mégis, hogy az anyámban fog életben maradni órákig egy csóringer virágcsokor. Ha meg cserepeset viszek, az a "letelepedés" jele.
2012. okt. 29. 09:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Na de akkor valaki végre megmondhatná őszintén, hogy ő mit szólna egy virághoz? És most ne olyan válaszoljon pls., aki romantikus filmeket néz naphosszat, de kapcsolata még nem volt :D Most az tényleg örömteli, ha 4 órán keresztül sétálunk és egy szál virágot kell végig a kezedben szorongatnod, pláne ilyen hidegben?
2012. okt. 29. 09:03
 4/18 anonim ***** válasza:

Eső randira ildomos vinni. Én viszek. Ja és én nem teszek meg 100km-t egy randiért. S általában én választom meg a randi helyszínét, s ilyenkor inkább beülünk valahova kv-ra vagy vacsira. A lányok örülnek neki. Még nem volt olyan aki nem fogadta volna szívesen.

25F

2012. okt. 29. 09:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem, egyaltalan nem örömteli viraggal vegiggyalogolni a varost, de megkapni feljethetetlen. Nök vagyunk, van hogy nalunk nem a praktikussag az elsödleges szempont. Es a jo erzes, hogy kapjuk, kepes egesz estere kitartani, es ezert kepesek vagyunk vegig"cipelni" magunkkal mindenhova. Persze nem minden alkalommal, de idönkent jol esik egy-egy szal (de akkor sem egy egesz csokor). En azt szeretem, ha mondjuk egy-ket havonta azert kapok, es nem csak azert mert születesnap, vagy ilyesmi, hanem meglepeteskent.
 6/18 anonim ***** válasza:
Első randira nem kell még virág.Másodikra már lehet,mert az már valamit jelent valamit,ha van második randi.Nem tudom,a tizenéves lányok igénylik e a virágot manapság,de a harmincas korosztály nagyon tudja értékelni,ezt tapasztaltam.Randira meg autóval szoktam menni.Az átadott virágot benn lehet hagyni a randi alatt.Nem kell végig azt szorongatni.Általában a lánynak is volt autója,így oda tette be a virágot.
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem kötelező vinni.

Én egy lánynak vittem eddig virágot, igaz az cserepes volt :D , nem hervad és mondjuk nem is kellett km-ereket menni.

2012. okt. 29. 09:12
 8/18 anonim ***** válasza:

Én szigorúan mindig!

37F.

2012. okt. 29. 09:17
 9/18 anonim ***** válasza:

"4 órán keresztül sétálunk és egy szál virágot kell végig a kezedben szorongatnod, pláne ilyen hidegben?"

Ki a franc sétálgat ilyen hidegben 4 órát? :-P

Ilyenkor beülünk egy meleg helyre, ahol jó esetben vázát is lehet kérni a virágnak és le lehet tenni magunk mellé. 4 óra meg hogy jön ki? Ha 1,5-2 óra alatt nem derül ki, hogy megyünk -e szobára, akkor az a randi úgy is bukott :-P

Egyébként igen: szokás még ma is virágot vinni randira!

2012. okt. 29. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Én annak idején gyakran kaptam a páromtól... többnyire csak egy szál rózsát, soha nem problémáztam azon, hogy szorongatnom kell... :)

Most 19 év elteltével ez hiányzik a legjobban :(

2012. okt. 29. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!