Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még sosem volt barátom, , de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem volt barátom, , de vágyom a 'szerelmesdi're. Nem komolyan, hanem olyan max. Csók. Miért? Normális ez? 14/L

Figyelt kérdés
Tudom, h az én korom, most leszek 14, a legkritikusabb, talán a határ a gyerekes és a 'felnőttes' dolgok között, próbálom tükrözni, h nem egy cafka vagyok, ha akartam, volna odaadhattam volna magam( persze nem szex,de simán járhattam volna több emberrel is, de hát az nem szerelem... ). Még abban s szakaszban vagyok, h agyilag már sztem megértem , de 'tett'ileg (és igen, direkt írtam, h nem testileg hanem a tetteimben érzem ezt, rögtön ha valaki hozzám nyúl vagy rám néz, lesütöm a szemem, arra gondolok nem vagyok-e büdös (xDD) , jól áll-e a hajam, nem nézek-e ki hülyén...) még nem, tehát ha egy fiú közeledik megfutamodom (mondjuk az osz.társaimat már tudom kezelni, ha pl megfogja a seggem [ami nagy bunóságás perverzség!!!!, akkor csak leordítom e fejét, de valahogy tudom kezelni] de ma pl a buszmegállóban ültem, mellém ül egy gyerek, és el kezdett szinte látványosan nézegetni, mikor felpattantam és ott hagytam szegényt, reflexből), félek, nem vagyok túl nyitott, szeretnék egy barátot...(ez követelőzőnek hangzik, de szükségem van valakire)
2012. szept. 28. 19:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szükségem lenne valakire. Érdekel ez bárkit is? Még azt sem, akiért küzdök. :D Üdv a valóságban, kicsilány!
2012. szept. 28. 19:54
 2/18 A kérdező kommentje:
:SS (:
2012. szept. 28. 19:55
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát szerintem ez tök normàlis a te korodban, meg az is hogy nem állsz össze minden parasztal :) addig jó, amíg ennyi idősen nem akarsz szexet...
2012. szept. 28. 19:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a helyzetem mint neked , fiuk sorba állnak mégis még aki tetszik is megfutamodom. Szexet még én sem szeretnék , de egy társ jólenne...még barátom sem volt. EZ az élet,kezdek betörődni, ajánlanám ugyanezt. Ennyi ideje elfogadtam... ilyen a természetem. (bocsi ,hogy kicsit személyes vagyok , de leakartam írni ,hogy nem vagy egyedüli ezzel:) ) L/15
2012. szept. 28. 20:39
 5/18 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. szept. 28. 20:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Jaj, de cuki vagy! *-*
2012. szept. 28. 22:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Én is erre gondoltam:D

aranyos

2012. szept. 28. 23:58
 8/18 A kérdező kommentje:
ez most olyan szánalmas, h már aranyos:OO
2012. szept. 29. 11:27
 9/18 anonim ***** válasza:
most ki az aranyos ?:DD
2012. szept. 29. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos vagy. Igaz én sokáig nem bírnám semminemű szex nélkül, gondolok itt pettingre, vagy orálra, de ettől még aranyos vagy.:P

19f

2012. szept. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!