Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok most komolyan mi van veletek?
Ma is amit láttam .
Nem semmi .
Csajok ti tényleg megvakultatok ? Vagy hová tettétek az szemeteket , ízléseteket .
olyan pasikkal vagytok , hogy nem igaz .
Bárkit megkaphatnátok a legjobb képű legjobb testű pasikat erre összejöttök egy alacsony dagi ronda pasival .
Basszus nekem meg nincs csajom mert nem jövök be nekik .
Pedig ezekhez képest Félisten vagyok .
Nem értelek benneteket.
Lehet, hogy az alacsony, dagi, ronda pasival a csaj tud hosszú távra is tervezni, mert nem egy felfuvalkodott kis idióta, aki mindenkinél jobbnak hiszi magát.:)
Sőt, lehet, hogy (persze ez csak feltételezés, de talán...) még helyesen is tud írni...:D
Kicsit nagy az ego, nem? Lehet, hogy az az alacsony, kövér pasi valamit nagyon tud, amit te nem, díszpinty úr.
Mellesleg pont azért szoktak sírni a pasik, hogy csak az adoniszoknak van esélyük... Tessék, ellenpélda. Hopp.
- nem érted őket.
- sötét vagy mint pákó napfogyatkozás közepén miközben sötét szobában filmet hív elő vörös lámpa nélkül.
nem elég indok?:)
1. általánosítást utálom
2. ha nő lennék ilyen beképzelt, nagyképű fiú nem kéne.
=> Talán ezért nincs barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!