Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok most komolyan mi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok most komolyan mi van veletek?

Figyelt kérdés

Ma is amit láttam .

Nem semmi .

Csajok ti tényleg megvakultatok ? Vagy hová tettétek az szemeteket , ízléseteket .

olyan pasikkal vagytok , hogy nem igaz .

Bárkit megkaphatnátok a legjobb képű legjobb testű pasikat erre összejöttök egy alacsony dagi ronda pasival .

Basszus nekem meg nincs csajom mert nem jövök be nekik .

Pedig ezekhez képest Félisten vagyok .

Nem értelek benneteket.

2012. szept. 27. 19:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Én is ezt veszem észre a sulimban is szinte minden buta par@szt, beképzeltnek van csaja és tök szépek a lányok. Bezzeg én jó tanuló és udvarias vagyok, de állandóan visszautasítanak. Kár erőlködni a rib@ncok és a par@sztság többségben van...
2012. szept. 27. 19:22
 12/24 anonim ***** válasza:
egy rendes lánynál a belső számít
2012. szept. 27. 19:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Na ez a közhely .
2012. szept. 27. 19:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - ne általánosíts, DE van benne valami abban amit mondsz, hiszen ma is egy bombanőt láttam egy nála 1 fejjel alacsonyabb vézna cigánygyerekkel, azt hittem lehidalok.

Az az igazság, hogy az ilyen ronda söpredékek akik "bunkók" extrovertáltabbak is egy úttal, tehát ha egy nő szereti az extrovertált, magabiztos férfit, akkor sajnos az ilyen undormányokat is. A lényeg, hogy extrovertált "laza" légy, DE ne bunkó és ne nagyon rámenős.

Az olyan lányok akik ilyen "emberekkel" (idézőjelbe tettem, mert nem ember kategória) jönnek össze 90%-uk megbánja, hogy egy irányításmániás emberrel van együtt.

Erről sokat lehetne írni, de most nem megyek bele.

Te légy "laza" és ne foglalkozz azokkal a naiv libákkal akik ilyen "izékkel" járnak.

2012. szept. 27. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bennük van valami, ami benned nincs. A kérdésedet elolvasva arra jutottam, hogy (ha nem csak arra mész ki, hogy felháboríts pár embert), akkor eléggé egoista lehetsz. Nem járnék olyannal, aki ennyire mások fölé helyezi magát.
2012. szept. 27. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Hol látsz te ilyeneket? Mert én alacsony, ronda srácokat még sose láttam barátnővel. Megyek oda, ahol te laksz :D
2012. szept. 27. 19:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Miért, ti milyen nőkkel jártok!? Fullos pasikat látok ocsmány, dagadt, bunkó nőkkel...Abban mi a jó?!?!?! Sok nő seretne jofej, kedves pasit, e ők inkább a dagadékokat választják! Kész csoda, hogy én vékony létemre jóképü és édes srácot fogtam ki...!! Persze már őt is megkörnyékezték a kövérek...:(
2012. szept. 27. 19:46
 18/24 A kérdező kommentje:

Pasikra ugyanúgy igaz .

Amúgy egyszer kétszer azt hittem , hogy csak a kivételt látom ami erősíti a szabályt de amerre csak járok mos tmár szinte mindig csak a kivételeket látom .

Ennyi kivétel lenne ezek szerint ?

2012. szept. 27. 19:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
19:46 Talán mert nekünk nemcsak a külső számít :P Viszont olyan párokat tényleg nem láttam soha, amilyenekről a kérdező beszél.
2012. szept. 27. 19:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nem c sak az számít, de néha tényeg durva amit látok...:DD
2012. szept. 27. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!