Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok most komolyan mi van veletek?
Ma is amit láttam .
Nem semmi .
Csajok ti tényleg megvakultatok ? Vagy hová tettétek az szemeteket , ízléseteket .
olyan pasikkal vagytok , hogy nem igaz .
Bárkit megkaphatnátok a legjobb képű legjobb testű pasikat erre összejöttök egy alacsony dagi ronda pasival .
Basszus nekem meg nincs csajom mert nem jövök be nekik .
Pedig ezekhez képest Félisten vagyok .
Nem értelek benneteket.
Kérdező - ne általánosíts, DE van benne valami abban amit mondsz, hiszen ma is egy bombanőt láttam egy nála 1 fejjel alacsonyabb vézna cigánygyerekkel, azt hittem lehidalok.
Az az igazság, hogy az ilyen ronda söpredékek akik "bunkók" extrovertáltabbak is egy úttal, tehát ha egy nő szereti az extrovertált, magabiztos férfit, akkor sajnos az ilyen undormányokat is. A lényeg, hogy extrovertált "laza" légy, DE ne bunkó és ne nagyon rámenős.
Az olyan lányok akik ilyen "emberekkel" (idézőjelbe tettem, mert nem ember kategória) jönnek össze 90%-uk megbánja, hogy egy irányításmániás emberrel van együtt.
Erről sokat lehetne írni, de most nem megyek bele.
Te légy "laza" és ne foglalkozz azokkal a naiv libákkal akik ilyen "izékkel" járnak.
Pasikra ugyanúgy igaz .
Amúgy egyszer kétszer azt hittem , hogy csak a kivételt látom ami erősíti a szabályt de amerre csak járok mos tmár szinte mindig csak a kivételeket látom .
Ennyi kivétel lenne ezek szerint ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!