Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, ha egy fiu pl itt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ha egy fiu pl itt a gykn kuld nektek egy kepet magarol, es leirjatok neki hogy nem vagy csunya, akkor azt komolyan is gondoljatok vagy csak nem akarjatok megserteni?

Figyelt kérdés
Mert en a valo eletben az utobbit latom gyakrabban beigazolodni. ha pl.egy lany leirja vagy elmondja a fiunak, hog nem vagy csunya, nincs veled semmi baj, akkor ennek ellenere miert tekinti a csaj azt a pasit egy pupnak a hatan? ha pedig tortenetesen ez a pasi be is probalkozik annal a lanynal aki ezt mondta neki, akkor a lany csunyan lehordja mindennek, hogy hogyan is kepzeli, hogy neki udvaroljon? ilyen a pasi kicsit elkedvetlenedik es beprobalkozik mas lanyoknal is, mert elhiszi.ezek altal magarol, hogy o nem is ronda. De ezutan is ugyanigy fogja kapni szamolatlanul a kosarakat a lanyoktol es jon vissza ide sirni a gykra, hogy nem erti mi lehet a baj. Ilyenkor joggal merul fel benne a kerdes, hogy annak ellenere, hogy ez egy anonym oldal, annak ellener is ezt a dolgot, hogy nincs veled semmi gond, ezt csak azert mobdtak neki a lanyok, hogy jo fenybsn tuntessek fel magukat, meg onbizalmat ontsenek a fiuba, holott ezek a lanyok bizony bizony csunyanak latjak azt a fiut.
2012. márc. 26. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
mivel nem ismerem a srácot, ezért semmi okom kegyes hazugságot mondani neki, ezért mindig megmondom őszintén, amit gondolok.
2012. márc. 26. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
én annak is megmondom,hogy ronda akit ismerek. egy noname lowbie nem érdekel.
2012. márc. 26. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
én is megmondom a véleményem, és igyekszem segíteni is ott, ahol tudok. de hogyha én rámondom egy srácra, hogy jóképű, az nem jelenti azt, hogy össze is jönnék vele. sajna ez van. ha mellbe vág, amikor meglátom, csak annak van esélye. viszont ez nem akadályoz meg abban, hogyha megkérdi tőlem egy szerintem elfogadható (nem vagyok bőkezű a dícséretekben, bocsi) külsejű srác, hogy milyen, akkor megmondom neki. ahogy a csúnyának is.
2012. márc. 26. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:
hat nem tudom kedves elso hozzaszolo lehet csak te vagy ilyen korrekt,de ha egy fiu kitesz ide egy kepet magarol, akkor szinte az osszes lany leirja neki, hogy nem ronda. kozben en meg megnezem ot ferfi szemmel es azt latom, hogy egy ujabb tipikus olyan pasj aki ha odamegy 20 lanyhoz, akkor mind a 20 zsigerbol fogja elutasitani, mint a huzat. es valahogy ez fog beigazolodni az eletben is.
2012. márc. 26. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam már, sokan mondják h nem vagyok ronda, mégis mind annak tartanak. Sztem ha azt mondják konkrétan, h jól nézel ki, abban már lehet vmi igazság, kivéve ha te provokálod ki (élőben nekem is úgy mondták egyetlen egyszer).
2012. márc. 26. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát, de jó kérdés. Az ilyenekért is járok ide... !!! Szuper. Én még soha nem írtam ilyen feltett képekre véleményt, de úgy gondolom, arctalanul bátrabbak az emberek, tehát talán igazat mondanak ilyen esetben. Ugyanakkor lehet, hogy kicsit finomítanak az esetleges rossz véleményükön is, mert azért sok ember tudja, hogy az őszinteség nem kell hogy egyenlő legyen a tajparaszt viselkedéssel.
2013. márc. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!