Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem a pénz minden! Ti, hogy gondoljátok?
Hidd el csajozáshoz ez IS kell,kommunikáció és külső,ha ezek meg vannak akkor nyert ügy.
Fontos a zsé nagyon is.Nem a pénz boldogít de amit vele tehetsz az igenis boldogít,mindent lehet már pénzért kapni.
Én csak tudom,mondhatom én is jól állok,azon vagyok milliárdos legyek,lehet valaki lehülyézz,de nekem ez a legfontosabb meg az egészség,meg a szex,ezek legyenek meg.
24F
Igazad van kérdező!
Én akármiben lefogadnám, hogy egy olyan srác aki határozott, de normális sokkal hamarabb tudna szerezni barátnőt/nőket mint aki elkezdené mutogatni a húsz ezreseket mint egy balfék a nyílt utcán, és én azt egy szóval nem mondtam, hogy ne lennének olyan emberek akiknek a pénz mindennél fontosabb, de ettől függetlenül is sok normális ember van (attól függetlenül hogy ki, ki szerint hogy néz ki)
De egy valamibe mindenképpen belekötnék!
A nők nagy része akkor sem megy oda egy férfihez ha nagyon helyesnek gondolja, és az, aki a sült galambot várja, az ne panaszkodjon hogy egy nőnek sem kell!
Nem is azzal van a baj, ha egy férfi nem megy oda egy nőhöz sem, mert nem akar semmilyen kapcsolatot, hanem azzal, amikor valaki fosik szerencsét próbálni, és utána meg, így meg úgy a pénz.... ezen azért úgy szerintem, érdemes elgondolkodni....
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!