Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt barátom, , de vágyom a 'szerelmesdi're. Nem komolyan, hanem olyan max. Csók. Miért? Normális ez? 14/L
Figyelt kérdés
Tudom, h az én korom, most leszek 14, a legkritikusabb, talán a határ a gyerekes és a 'felnőttes' dolgok között, próbálom tükrözni, h nem egy cafka vagyok, ha akartam, volna odaadhattam volna magam( persze nem szex,de simán járhattam volna több emberrel is, de hát az nem szerelem... ). Még abban s szakaszban vagyok, h agyilag már sztem megértem , de 'tett'ileg (és igen, direkt írtam, h nem testileg hanem a tetteimben érzem ezt, rögtön ha valaki hozzám nyúl vagy rám néz, lesütöm a szemem, arra gondolok nem vagyok-e büdös (xDD) , jól áll-e a hajam, nem nézek-e ki hülyén...) még nem, tehát ha egy fiú közeledik megfutamodom (mondjuk az osz.társaimat már tudom kezelni, ha pl megfogja a seggem [ami nagy bunóságás perverzség!!!!, akkor csak leordítom e fejét, de valahogy tudom kezelni] de ma pl a buszmegállóban ültem, mellém ül egy gyerek, és el kezdett szinte látványosan nézegetni, mikor felpattantam és ott hagytam szegényt, reflexből), félek, nem vagyok túl nyitott, szeretnék egy barátot...(ez követelőzőnek hangzik, de szükségem van valakire)2012. szept. 28. 19:53
11/18 anonim válasza:
a korszakod nem határ a gyerekes és felnőttes dolgok között, csak te éld meg úgy, a korszakod valójában a gyerekes és a gyerekes aki felnőttnek hiszi magát korszak :D
12/18 poiu válasza:
Az a gond, hogy Te egészséges vagy egy nagyon beteg világban.
13/18 anonim válasza:
Ez tök jó, nem a testiségre vágysz, hanem egy társra, aki csak megölel :) hidd el ha megfelelő fiúval találkozol meg lesz a kellő önbizalmad és tudni fogod, mit kell csinálni!! :)
14/18 anonim válasza:
Én is olyan fiúra vágyom,nem pedig a szexre,mert azzal még várnék.Kezdek hozzászokni,hogy romlott világban élünk...15L
15/18 anonim válasza:
Pontosan értem, mire vágysz. Szerintem neked egy komoly kapcsolat kellene, egy olyan sráccal, aki nem akar az (első-második) alkalommal megfektetni. Természetes, hogy zavarba jössz, ha valaki, aki szimpatikus közeledik hozzád. Ennek egy módja van, meg kell szoknod! Amint írtad, kétségeid vannak magaddal szemben, ez is természetes, nem alakult ki még benned a kép önmagadról, ezért (+mivel nem volt még barátod) nem vagy magabiztos. Ha tudod, hogy jó a hajad, tiszta a ruhád, befújtad magad parfümmel, rágózol, minden tökéletes magadon, akkor nem jutnak majd eszedbe ilyen negatív gondolatok. Ha megnéznek a fiúk, akkor valószínűleg azért néznek, meg tetszel. Tudod az a baj, hogy a fiúk tizenéves korban csak arra hajtanak. Nagyon kevés van olyan, aki komoly kapcs-ot szeretne. Ezért (+ a tapasztalat) miatt is, idősebb fiút javasolnék. A Tesitanárom jut eszembe, aki azt mondta: "az se jó, ha 2 suta kerül össze!" :) Nagyon fontos még a viselkedés! Ha komoly pasit akarsz, neked is úgy kell viselkedned. Ha egy ilyen fiú azt látja egy lányon, hogy gyerekes, akkor nem fog vele tervezni. Remélem hasznos dogokat írtam, és érted is. Írj privát üzenetet, ha gondolod. Szia
16/18 anonim válasza:
szia :)
én is 14 éves vagyok és fiú én sem szeretnék még szexet szal tudnál feltenni képet?
17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti-> nagyon szepen kostonok mindent a megertest es a tanacsokat is..
Uccsoo: hagyjal, nem netismerkedes-.-
2012. okt. 1. 19:32
18/18 A kérdező kommentje:
Annyiban változott a helyzet a kérdés kiírása óta, h bejött egy srác a képbe, a legjobb b.nőm uncsitesója. Ő 16, menő és messze lakik..egyszer találkoztunk társaságban, még hónapokkal ezelőtt, rögtön utána bejelöltem fbn, de csak pár napja mertem ráírni..beszélgettünk iszonylag sokat, de azt se tudta, h kivagyok...csak nahyjából...tippek???
2012. dec. 7. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!