Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira komolyan visz valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira komolyan visz valaki virágot?

Figyelt kérdés
Olvastam itt erről kérdéseket és válaszokat, de az utcán soha egy csaj kezében sem látok virágot, amikor a párjával sétál. Ilyen csak a filmekben van szerintem... ma már inkább nevetség számba megy ez a virág dolog... rohadt kényelmetlen lehet órákig egy hervadozó virággal a kezedben sétálgatni.
2012. okt. 29. 08:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen környezetben élsz. Én már sokszor láttam virágot, lány kezében, és fiú kezében is, amikor épp gondolom útban volt a lány felé. Legutóbb tegnap láttam ilyet.
2012. okt. 29. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet.
2012. okt. 29. 10:09
 13/18 Diavolino44 ***** válasza:
Meg nem volt olyan elso randi ahova nem vittem volna viragot ez teljesen egyertelmu. Szerintem nem szabad tulzasokba esni, egy szal boven eleg.
2012. okt. 29. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:
aki nem smucig tajjparaszt aljadék az valamit visz, és a csajok örülnek neki ha a pasi figyelmes
2012. okt. 29. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem minden lány/nő örül neki, kortól függetlenül. Ez csak egy kedves gesztus, de mindenkinek nagyon jól esik.
2012. okt. 29. 12:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Régen vittem, aztán úgy döntöttem, hogy felesleges első randira virágot vinni.

Ha autóval mész és ott van az anyósülés előtt, akkor cipelnie sem kell. Ezt okosabb nők is beveszik. Elolvadnak, hogy milyen úriember vagy. Szerintem gagyiság.

Gyalog-randinál első alkalomra nem viszek virágot.

2012. okt. 29. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem úr, aki nem herdál...
2012. okt. 29. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:
valami csokit mondjuk egy kis doboz ferrero,rafaello,mert azt bekapja ha nem is mind elteszi de ha hideg van ténxkeg nem jo ha virágot adsz neki. mert a hidegben lefagy a keze ha egy virágot kell szorongatnia
2013. nov. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!