Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek? (exes zaklatás)
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete ismerkedek egy sráccal, mikor felhív, azzal kezdi, hogy megint zaklatta az ex csaja (minden nap). Nem tudja lekoptatni, fb-ről sem akarja letörölni. Arról is beszélt, hogy éppen mit csinál az a csaj fb-n. Én már megmondtam neki, hogy ez engem zavar, és miért nem koptatja le? Nem érdekli, ezért. Szóval nekem most ezt el kellene tűrnöm?2013. nov. 21. 20:37
1/6 anonim válasza:
Nem kell eltűrnöd, ellenben nem értem mit zavar, amikor nem téged zaklatnak. Jelenleg még csak ismerkedtek. Örülj, hogy őszinte veled és megosztja. Ha ezt tiltod neki (amit soha, de soha nem tehet meg egyik fél sem a kapcsolatban!), azzal csak azt éred el, hogy bűntudata lesz, és félelmei. Vagyis, nem lesz veled őszinte, nem fogja többet elmondani, sunyiban fogja csinálni, és nem csak ezt, hanem bármit, ami esetleg nálad kiverheti a biztosítékot. Erre én nem alapoznék kapcsolatot... Azt csak toleranciára és a másik tiszteletben tartására lehet alapozni.
2/6 A kérdező kommentje:
engem is zaklattak, elintéztem. azóta nem zaklat az illető. de hogy nekem minden nap ezt kelljen hallgatnom... és persze azt mondta, hogy 3 hónap alatt semmi sem volt köztük. hülye meg nem vagyok... bocsi...
2013. nov. 21. 20:50
3/6 anonim válasza:
Pedig el kellene mondani neki szemtől szembe, vagy ha más nem, akkor facebook-on, ő már semmit nem akar tőle, és szálljon le róla!
Illetve zaklatásért akár fel is jelenthetitek, ha továbbra sem hagy békén. Esetleg fenyegetőzik is? Mert abbol akár durván perelhetitek is.
4/6 A kérdező kommentje:
Én az én zaklatómnak annak idején felhoztam a rendőrséget. Azonnal abba hagyta. De van egy olyan érzésem, hogy itt másról van szó. A férfi 32 éves, a lány pedig 20.
2013. nov. 21. 21:01
5/6 anonim válasza:
De most komolyan az exen hisztizik neked? Meg arról
beszélgettek a TI kapcsolatotokban, hogy mit csinál
az ex?
Ez nagyon nem jól fog elsülni... nem kell tűrnöd,
leginkább is ki kéne hajítanod vagy nagyon gyorsan,
vagy megfordítani a fejét 180 fokkal....
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, most meg azzal jön, csak négyszer találkoztak...
2013. nov. 21. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!