Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Worldismine kérdése:
Lányok ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Lányok ha ti szakítotok a barátotokkal azért mert kezdett elbarátiasodni az egész dolog, és a srácról tudjátok h még teljes szívéből szeret, és az a srác vami nagyon ütős,hihetetlen király dolgot randit eszelne ki amire sosem számítanátok és kb minden lány álma lenne egy olyan. Semmilyen körülmények között nem adnátok neki még egy esélyt?2013. ápr. 29. 13:11
1/4 anonim válasza:
Ha nem szeretem már,akkor valószínűleg ezt nem fogja megváltoztatni egy meglepi. Tehát nem.
2/4 anonim válasza:
Alapvetően bármi, amiből azt érzem, hogy nőként tekint rám és nem csak megszokásból akarja folytatni, rám pozitívan hatna. (Voltam már ilyen helyzetben, és nagyon vágytam rá, hogy a párom "bizonyítsa", hogy kellek neki, de nem tette.)
3/4 anonim válasza:
Ha kiszerettem belőle,akkor ezen valószínűleg semmilyen meglepetés nem fog változtatni.
4/4 A kérdező kommentje:
A jelekből arra tudok következtetni h még érez valamit,ő írt rám legutòbb érdeklődik felőlem gondol rám mondták.ezert gondolkodomh valamit ki akarok talàlni h visszaszerezzem :/
2013. ápr. 29. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!