Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a durva pasikat szeretik?
Figyelt kérdés
A lányok miért a durva pasikat szeretik, és miért nem a romantikusabb, érzelmekkel telítettebbeket?
És mondhatjátok hogy ez nem igaz...DE SAJNOS IGAZ!
Ki is próbáltam: kb 1/2-1évig eljátszottam a nagydumás szájkaratés kemény, bunkó csávót...és a nők többségének jobban be jött, mint a normális érzelmes énem...egy kedves szó, egy meleg pillantás, egy mosoly..EZ MA MÁR SENKINEK SE KELL??
Sajnos ma ez kell a nőknek, a durvaság, de nyugi, jönnek és mindezt 100%-osan le fogják tagadni!
2013. ápr. 28. 20:25
3/17 anonim válasza:
Nekem is volt egy idő amikor a bunkó pasikra buktam,de benőtt a fejem lágya és inkább a normális kedves pasikat szeretem,jó nem vagyok oda a gyertya fényes vacsikért vagy ennél nyálasabb dolgokért... 19/l (bár más szerint ez még nem nyálas de mindenki más :))
2013. ápr. 28. 20:28
4/17 anonim válasza:
Mert az olyan "unalmas", itt is megmondta már korábban nem egy csaj, hogy a jófiúkat ők unalmasnak tartják. Egyébként sok ostoba tyúk összekeveri a durvaságot a férfiassággal, azt hiszik, hogy az a férfias, aki bunkó. Egy idő után viszont kezdenek felértékelődni a romantikusabb srácok, sokan rájönnek arra, hogy a durva pasikkal nem igazán lehet normális családot alapítani. Ettől függetlenül bőven vannak olyanok, akik felnőttként is csak a bunkókra buknak, a jó ég tudja, hogy miért, talán mert ennyi érzelmi és értelmi intelligencia szorult beléjük. Illetve van az a réteg, akinek tök mindegy, csak f*sz járjon benne.
2013. ápr. 28. 20:42
5/17 anonim válasza:
Tényleg úgy gondoljátok, hogy kizárólag romantikus, és bunkó pasik élnek a Földön? Vagy csak én vagyok szerencsés, és találkoztam nem nyálas és nem bunkó pasikkal?
2013. ápr. 28. 20:44
6/17 anonim válasza:
Ácsi! A romantikust miért kell rögtön a nyálassal azonosítani? Hmm?
2013. ápr. 28. 20:48
7/17 anonim válasza:
Mert ha a romantikus pasi sikertelen, akkor az már általában nyálas. Bizonyos szintig bejön a nőknek a romantika, de csak egy bizonyos szintig! És a magukat romantikusnak, érzelmesnek valló pasik ezt általában túllépik...
2013. ápr. 28. 20:50
8/17 anonim válasza:
És ha ezek a srácok "túllépik a határt", akkor nem lehetséges, hogy a lányokban is van hiba? Mondjuk nem egy olyan lányt láttam, aki olyan srácért rajongott, aki kutyaként bánt vele. Náluk pl. tutira nem lett volna esélye egy romantikus, de nem nyálas srácnak, aki nem lépi át még azt a bizonyos határt sem. Akkor most ki is a hibás? És egyébként honnan lehetne tudni, hogy a srácok azért nem jönnek be, mert "túl" romantikusak, nem pedig azért, mert a lány idióta, túl csórónak vagy túl csúnyának stb. tartja a srácot? Egyébként sok nő annyira okosnak tartja magát, mégis rengetegen siránkoznak amiatt, hogy a fiúk megcsalták, kihasználták stb. őket, vagyis ezek a "nők" se tudják, hogy valójában mit is akarnak, aztán meg mindenki más hibás, csak ők nem.
2013. ápr. 28. 21:02
9/17 anonim válasza:
Kort miért nem írsz? Amúgy ez általánosan olyan 30-32 éves korig jellemző a lányokra. A srác legyen rámenős alfahím.
Az ilyen "kedves", meg "aranyos", meg "rendes" srácoknak majd ezen életkor után lesz könnyebb. Ekkor a nők már jobban fogják értékelni az ilyen férfiakat ... bár ennek meg van az a vetülete is, hogy ilyenkor már fontos lenne egy vagy akár kettő gyerek, végre kéne egy lakás meg valami biztosabb életvitel, erre meg az alfahímek képtelenek, mert nem ehhez vannak szoktatva. Szóval 30 alatt ne is akarj ilyen módon közeledni a lányokhoz, nem is érdemlik meg és szellemileg nem is érik föl az ilyen férfiakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!