Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik 16-20 év körüliek nem ribancok, drogosok, piások, dohányosok szeretik a romantikát és az erotikát? Vagy érjem be a ribancokkal amiből annyi van mint égen a csillag?

Figyelt kérdés
lassan 20 éves vagyok eddig csak 1 kapcsolatom volt és az sem túl hosszú... sok ideig azt hittem túl nagy az elvárásom de rájöttem hogy a mai lányok nagy része 16-20 éves korukra már sok pasin túl vannak és egyáltalán nem tartják soknak vagy különösnek...

2013. ápr. 13. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Én is keresek egy ideje ilyet, de mindenhol ringyókba botlik az ember. Megtudnám már folytani őket...

18/f

2013. ápr. 13. 23:32
 2/10 Christiano Ronaldo ***** válasza:
0%
Amire ennyi idősen neked nő kell, arra a ribanc is tökéletesen megfelel nem?
2013. ápr. 13. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi van veled ember nem.jott ossze tegnap?

Ez van

Majd legkozelebb

Nekem se volt semmi havert haza kellett masztatni

Ne bszd fel magad

Jo csaj van mindenhol csak lehet nem veszed eszre

Mert csak azt nezed hogy ki a ribanc

2013. ápr. 13. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:

21 éves nem jó? :D

Amúgy ki neked a ribanc?

2013. ápr. 14. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
az én barátnőm pont ilyen. NYE-NYE-NYE-NYE!
2013. ápr. 14. 02:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki fiatalon szeret bulizni és élvezni az életet,az nem zárja ki azokat amiket leírtál.

Nem értem miért zavar bárkit,ha egy nőnek sok partnere volt már.

A férfiak inkább örülhetnének,ha tapasztalt barátnőjük van.

Azért mert valaki kipróbál ilyen dolgokat még nem kell elítélni.

2013. ápr. 14. 12:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Ribanc: szinte bármelyik pasi megtudja dugni ha akarja mer nincs egy csepp méltósága se... kb ez vagyis elég sok
2013. ápr. 14. 15:39
 8/10 piriiiiii ***** válasza:

Tetszik, ha valakinek magasak az elvárásai, nekem is azok, de szerintem nem ilyen durva a helyzet.

Nagyon sok kedves, odaadó, hűséges és rendes lány létezik a világon a sok 'ribanc' mellett.

Én meg nagyon sok reményvesztett fiatal fiúval találkozok, korodbelivel, akik teljesen el vannak csüggedve. Tapasztalatlanok, azt hiszik, hogy már találkoztak az összes lánnyal (s természetesen mind, kivétel nélkül ribanc), és nagyon türelmetlenek.

Tehát: türelem rózsát terem. :)

16/L

2013. ápr. 14. 20:00
 9/10 A kérdező kommentje:
:')
2013. ápr. 15. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Itt vagyok. 19/L és szingli.
2013. ápr. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!