Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért a durva pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért a durva pasikat szeretik?

Figyelt kérdés

A lányok miért a durva pasikat szeretik, és miért nem a romantikusabb, érzelmekkel telítettebbeket?

És mondhatjátok hogy ez nem igaz...DE SAJNOS IGAZ!

Ki is próbáltam: kb 1/2-1évig eljátszottam a nagydumás szájkaratés kemény, bunkó csávót...és a nők többségének jobban be jött, mint a normális érzelmes énem...egy kedves szó, egy meleg pillantás, egy mosoly..EZ MA MÁR SENKINEK SE KELL??

2013. ápr. 28. 20:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Annyira tévedésben vannak a nyálas pasik...

A lányok nem a durva férfiakat szeretik, hanem a férfias férfiakat. Egy férfias férfi is lehet kedves, vicces, mosolygós...és közben nem olyan érzésed van mellette, mintha az öcsédet hoznád haza az óvodából.

2013. ápr. 28. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

"Az erősebb kutya baxik"

ez a természet törvénye, az ember is ugyanolyan állat mint a többi

2013. ápr. 28. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:

A pasik miért a rasnya, bunkó nőket keresik?:)

Egyébként én rühellem az agressziv, nagyképű embereket, sajnos futottam bele ilyenbe, elég is volt...

2013. ápr. 28. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:

"És ha ezek a srácok "túllépik a határt", akkor nem lehetséges, hogy a lányokban is van hiba? "

Teljesen félreértetted. Én arra céloztam, hogy a romantikus pasik lépik túl a határt, pl. rajongva bámul egészen közelről a képembe, vagy egyfolytában ölelget, akkor is, amikor nekem kellemetlen, vagy folyton apró meglepetéseknek szánt kis izékkel bombáz, aminek nem tudok örülni, és hasonlók...

2013. ápr. 28. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
#14: Oké, de ezt miért kell romantikusnak nevezni (még ha ők maguk annak is tartják magukat)? Amúgy meg mondjuk ez a tapasztalatlan suhanc (mert valószínűleg az) honnan tudja meg, hogy taszít téged a viselkedése, ha nem adod a tudtára? Neki nem feltétlenül elég az, ha pl. elfintorodsz vagy elhúzódsz. Néma gyereknek anyja veri a f*szát, ahogy a volt szobatársam mondogatta, és van benne valami igazság. "Természetesen" ilyenkor is mindig a srác a hibás, holott lehet, hogy egyszerűen csak nem mondod meg neki egyértelműen, hogy bocs, de ez így nem jó. Ja, persze, senki sem óhajtja tanítani a fiúkat, mindenki csak azt várja, hogy hipp-hopp, teremjen előtte egy olyan delikvens, aki mindent profin tud, csak neki ne kelljen már tanítania senkit.
2013. ápr. 28. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Hüllllye fiúk! :D Ti komolyan elhiszitek, amiket írtok? Az én pasim nem durva, hanem tök kedves srác, csak éppenséggel nem csöpög a nyáltól - azt én sem bírnám. A lányoknak nem durva pali kell, hanem ÉRDEKES. Az enyém pl. humoros, és lehet vele sokat hülyülni. Az már csak hab a tortán, hogy van közös érdeklődési körünk.
2013. aug. 21. 21:31
 17/17 anonim válasza:
Ha nem csöpögős, nyálas kis semmi vagy hanem egy kedves, romantikus srác vagy akkor az tökéletes.
2014. júl. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!