Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a durva pasikat szeretik?
A lányok miért a durva pasikat szeretik, és miért nem a romantikusabb, érzelmekkel telítettebbeket?
És mondhatjátok hogy ez nem igaz...DE SAJNOS IGAZ!
Ki is próbáltam: kb 1/2-1évig eljátszottam a nagydumás szájkaratés kemény, bunkó csávót...és a nők többségének jobban be jött, mint a normális érzelmes énem...egy kedves szó, egy meleg pillantás, egy mosoly..EZ MA MÁR SENKINEK SE KELL??
Annyira tévedésben vannak a nyálas pasik...
A lányok nem a durva férfiakat szeretik, hanem a férfias férfiakat. Egy férfias férfi is lehet kedves, vicces, mosolygós...és közben nem olyan érzésed van mellette, mintha az öcsédet hoznád haza az óvodából.
"Az erősebb kutya baxik"
ez a természet törvénye, az ember is ugyanolyan állat mint a többi
A pasik miért a rasnya, bunkó nőket keresik?:)
Egyébként én rühellem az agressziv, nagyképű embereket, sajnos futottam bele ilyenbe, elég is volt...
"És ha ezek a srácok "túllépik a határt", akkor nem lehetséges, hogy a lányokban is van hiba? "
Teljesen félreértetted. Én arra céloztam, hogy a romantikus pasik lépik túl a határt, pl. rajongva bámul egészen közelről a képembe, vagy egyfolytában ölelget, akkor is, amikor nekem kellemetlen, vagy folyton apró meglepetéseknek szánt kis izékkel bombáz, aminek nem tudok örülni, és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!