Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy/hol tudnék ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy/hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eléggé érdekes a helyzetem. Egyetemre mérnökinfóra járok, ahol mindössze 4-5%-os a lányarány, ezekből is mindenki vagy bűnronda, vagy kapcsolatban van, illetve ennek a kettőnek a kombinációja. Nem vagyok diszkós típus, eleve a diszkókban való ismerkedést nem preferálom, volt már két negatív tapasztalatom is az ilyennel, az egyik esetben a csajt csak az alkohol tette széppé, másik esetben meg kis híján elnáspángolt a kiszemelt csaj kopasz barátja. Haverokkal is inkább kocsmázni járunk, esetleg itt-ott koncertekre. Poén az, hogy ők is kb ugyanebben a helyzetben vannak mint én (5-6 közelebbi haverból 4 infóra jár, egyiküknek sincs barátnője). Egyikünk sem atomkocka, aki napi 25 órát programozik vagy wowozik, viszont nem is vagyunk partyarcok.

Így magamra nézve, nem vagyok béna ami a csajozást illeti, volt már barátnőm, igaz, már 4 évvel ezelőtt és csak 4 hónapig tartott ki, de általában pozitívan állnak hozzám a csajok, ha beszélgetek velük, vagy akármi. Én csak nem tudom, hol keressek (internetes társkeresést csak akkor van tervemben használni, ha már minden kötél szakad).

Aki volt már hasonló helyzetben, esetleg lennének ötletei, az írja le, sokat segítene! Nem ide illő válaszoktól és fikázásoktól kíméljetek, köszi!

20/F

2013. ápr. 22. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"illetve ennek a kettőnek a kombinációja" :D ezen röhögtem egyet, mert én is láttam, hogy így van (lányként), de ezen kívül sok konstruktívat nem tudok mondani. Fogalmam sincs, nekem hogy lettek a kapcsolataim, de többnyire valami netes dologból indultak ki, valahol valamiről valamiért elkezdtünk beszélgetni, vagy ismerősök ismerősei, ilyesmi, úgyhogy ezeket ne vesd el azért, csak ne a konkrét társkeresőkre menj, mert az a legalja.
2013. ápr. 22. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:

A társkereső tényleg a legalja!:S Nem tudok nagyon olyan helyet,ahol tudsz ismerkedni,főleg ha nem is jársz el erre-arra. Viszont próbálj meg valami havert vagy hasonlót megkérni,hogy mutasson be valamelyik ismerősének,vagy hívja el veletek,akármi.:) Vagy ha haverok közt,rokonságban van olyan lány,akivel nagyon jóban vagy,ő is tud talán segíteni. Meg gondolom itt is fognak páran írni.:) Sok sikert! :))

16l

2013. ápr. 22. 14:03
 3/7 hyatt ***** válasza:

Ha nincs direkt kiszemelt akiért lehetne dolgozni :D akkor járjatok el sportolni - vagy egyéb közösséget igénylő helyre. Nem csak a diszkóban lehet ismerkedni... sőt el sem tudom képzelni ott hogy lehet.

Mikor én voltam egyetemista az elején mentem én is a többiekkel ilyen helyekre. Bezsúfolódtak mint a heringek, mindenki a saját kis baráti körével jött, próbáltak együtt maradni a többiekkel lehetőleg nem keveredni... stb. Ennél még a kocsmában is előbb felszedsz valakit.

Tánc/jóga...stb ilyen sportokon hemzsegnek a nők. Táncon a pörgős csajok, jógán a nyugisak a konditermek körül meg a cicababák lebzselnek sokat. Hogy melyik jön be jobban az rajtad múlik. Igazából bárhol rád találhat a nagy love. Ismertem egy srácot akinek az volt a mániája, hogy egyedül felment a hegyekbe túrázni a hétvégéken - ott találkozott egy lánnyal, akinek ugyanez volt a hobbija. Onnantól kezdve együtt jártak fel, meg össze is jöttek később.

Ha instant barátnő kell nézz ki valakit. Mindegy hol, lehet ez a buszon is akár. És próbálkozz be nála, ne félj tőle. Lehet lesz egy barátnőd. Sok a magányos csaj is, főleg a városokban.

2013. ápr. 22. 14:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Oh, köszi a válaszokat! Egykét ötlet komolyan magamtól is eszembe juthatott volna ahelyett hogy itt sopánkodom. :D Még azért, ha van valakinek valami tapasztalata/ötlete az ossza meg légyszi, köszi!
2013. ápr. 22. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam a szöveget, és azon gondolkodtam,hogy jóóóéég miért nem én vagyok a barátnőd?! :D

Najó, szóval komolyan normálisnak tűnsz, nem hinném,hogy nehéz lenne találni egy megfelelő személyt. Az előttem lévők már mindenféle lehetőséget kilőttek..

Sok sikert!

2013. máj. 2. 02:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Társkereső oldal is jó ha be van vetve mert úgy ott is jelen vagy. Vannak ott fen szép számmal csajok akik csalódtak diszkós pasiban. Ott hamarabb talizol akár többel ha nem passzoltok valami oknál fogva.
2013. máj. 2. 03:11
 7/7 A kérdező kommentje:

5.: Oh, köszönöm a bókot :D

Közben aludtam az egészre egyet és jutott eszembe egykét jó ötlet, még ezeken kívül is (matek-korrep tesóm 10.es osztálytársainak pölö :D), szóval most már talán van miből válogatnom, valamelyik csak bejön majd.

Mindenkinek köszi a válaszokat! :)

2013. máj. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!