Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, milyen helyeken lehet jól ismerkedni 15 év körüli lányokkal?
Hol, milyen helyeken lehet jól ismerkedni 15 év körüli lányokkal? (légyszíves ne a bulit mondjátok...)
Előre is köszi a válaszokat!
15/F vagyok
Strandokon , tereken , internetes kávéházban,nagyobb bevásárló centerekben,bármilyen tömegközlekedési eszközön.
Nálunk nem tudom miért, a játszótereken vannak sokan :DDD Relatíve mindenütt megtalálod őket!!! :) :P
hát, nehéz. én spec lány vagyok, szintén 15 és hasonló bajaim vannak.. nem járok se plázába, se sehova, és mindenhol azt mondják, hogy plázába vagy buliba kéne menni... :D
oké, pesti vagyok, van egy pár hely, de könyörgöm, épeszű ember nem tölti a fél napot plázában, és nem bulizik 15 évesen :D
de válaszolva: pl ha pesti vagy, akkor Margitsziget, Városliget, télen bármelyik koripálya, nyáron strand, uszoda... mindenhol vannak emberek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!