Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna 15 éves fiú ismerkedni vele egykorú lányokkal?
Figyelt kérdés
Valami oldal érdekelne vagy bármi más...A sulit próbáltam...2013. márc. 31. 20:19
1/20 anonim válasza:
Jó lenne tudni... én is próbálkozom
2/20 anonim válasza:
olyan programok ahol lányok is vannak (tánc, sportok, disco, koncert)
minden másra ott a facebook
3/20 anonim válasza:
Bárhol, csak ne az interneten, azért eszed legyen! Menj közösségi helyekre, össze-vissza (mozi, pláza stb. még egy rakat helyet fel lehet sorolni)
6/20 anonim válasza:
itt, facebook, közösségihelyek, társkereső, de suliban ne!! L/15
8/20 anonim válasza:
Hova valósi vagy? De egyébként bárhol...itt,utcán,plázába,bulikon,büfébe,strandon...stb
9/20 A kérdező kommentje:
Keszthely környéki xd
2013. ápr. 2. 20:49
10/20 anonim válasza:
szerintem se neten :) én pl összeismerkedtem tök véletlenül egy 23 éves sráccal... (ő is keszthelyi) és hát mit is mondjak? néha elég durvákat tud írni nekem... jah és neked mi számít egykorúnak? csak 15 vagy azért valamivel alatta és/vagy fölötte is?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!