Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok képtelen leszólítani egy lányt, aki tetszik?
Nem vagyok sem emo,se páwa,se semmi.Egy barátnőm volt eddig,de annak a kapcsolatnak is nagyon gyorsan vége lett költözés miatt..
A lényeg,hogy azóta eltelt egy kis idő,de már nagyon hiányzik egy lány..volt pár csaj,akik inkább rombolták az önbizalmam,ami konkrétan teljesen el is szállt.
Viszont nagyon hiányzik már egy lány,aki egy kis fényt vihetne a napjaimba az ölelésével,bármi...elég sokat dobna az életkedvemen,ha érezném,hogy valaki szeret.
Totál önbizalomhiányos lettem már,mert míg minden páva csávó után döglenek a csajok,én meg hiába vagyok magam,nem kapok még egy mosolyt sem,ha elkapom egy lány tekintetét az utcán...nem vagyok igénytelen,se stréber,se semmi.csak saját magam. :(
Így ezen nehéz segíteni.
Viszont, ha beszélgetni akarsz akkor azt írd. :)
Ha pedig ismerkedni, akkor írtad volna le, hogy hány éves vagy, merről... 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!