Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért csinálják ezt a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálják ezt a pasik?

Figyelt kérdés

Szóval, ez szerintetek mért van, hogy tetszik egy pasi és mikor nézek rá vagy beszélek hozzá akkor nem néz rám, csak igy lehajtja a fejét és úgy mosolyog és beszél hozzám!

Olyan mint ha elpirulnak vagy nem is tudom!

Ez annak a jele, hogy tetszem neki?

Vagy mért nem néz rám???

2009. dec. 12. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem mer a szemedbe nézni...Ennyi.

Magabizonytalan, vagy sumák.

Ez a két lehetőség van, de ettől még tetszhetsz neki...

2009. dec. 12. 16:26
 2/12 anonim ***** válasza:

miaz hogy magabizonytalan XDD vazee ez kész XDD "tanulj meg magyarni" :DD

amugy, épp most pénteken voltam igy, asszem talán 2x ha rá mertem nézni a csajra, de tom hogy ez igy nem jo, dee mindegy :D 20 éves létemre kezdő vagyok, de részben örülök hogy végre elkezdtem :D részbe meg szívás hogy csak most, de szarok bele :D remélem jó móka lesz, mert annak ígérkezik :)

2009. dec. 12. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerú a válasz, biztos annyira szép, vagy hogy a napra lehet nézni, de rád nem.
2009. dec. 12. 21:59
 4/12 A kérdező kommentje:

Második:

Na de azt ird már , hogy mért nem mertél ránézni????

:D

2009. dec. 12. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Kedves 2. hozzászóló...Az első vagyok...Én tudni magyart ragzani!!! Csak nem mindig bizonyítom be...

Amúgy csak szójáték volt, a magabiztos szónak kreáltam egy ellentétet, amúgy szokták használni a való világban...

Beszélni és írni nem csak a tankönyvek alapján tanult módon lehet...

:DDD

2009. dec. 13. 16:45
 6/12 anonim ***** válasza:

mer bejössz neki én se merek belenézni hosszú ideig egy vonzó lány szemébe lehet ciki de ez van

viccelődj vele hogy egy kicsit feloldódjon

2009. dec. 19. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:

16:45

az első épp elég ciki volt, ne húzd magad még lejjebb.

valószínűleg kissé zárkózottabb típus...Én sem szoktam folyamatosan a másik szemébe nézni miközben beszélek hozzá.. legyen csaj, de ha spanokkal dumálok velük sincs ez...berőgáskor viszont nincs ez...itasd le:D

2009. dec. 19. 23:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Én akkor csinálnék ilyet, hogyha a csaj annyira hülye lenne, hogy muszáj lenne rajta röhögni. Ekkor nem bírok a szemébe röhögni ezért inkább lehajtom a fejem.
2009. dec. 19. 23:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Sztem tetszel neki.

Mondjuk ez jókérdés, nem értem én sem. Volt már nekem olyan h nagyon tetszett a lány, néztem is végig meg minden, ahogy kell...és volt olyan hogy rá se mertem nézni. Nem tudom, sztem ez hangulatfüggő, attól is függhet h milyen napja volt épp. Amikor sz.r napom van, akkor nem nézek általában rá....

2009. dec. 19. 23:49
 10/12 anonim ***** válasza:

második vok

huhh hát hogy miért is? hátt, őő asszem ennyitől is zavarba kerültem kicsit, úúgy arra nem is emlékszem hova néztem mert nem is nézek ilyenkor, olyan szinten azon kattog az agyam hogy mostmilesz hogy a látásra már nem jut kapacitás... kb ezért... de ez csak olyan lányoknál van akik tetszenek :)

/am annyira mégse jó a szitu, azóta nemvolt semmi ilyen, szinte lehetőség se :S/

2009. dec. 20. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!