Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen kezdtetek a pasizast/csajozast?
20 vok 6 év alat 35 csajom voltkb
Bulik, komolyabb, 1éjszakàs.
Mibol mennyi nekérdezd!!
12 évesen:Dkemény 2nap:Dde boldog voltam:)
ma vagyok 17éves és azóta volt 6komoly kapcsolatom:)
ezek hónapokig tartottak:)
17/F
17 évesen randizgattam egy lánnyal először, de aztán megtudta hogy szűz vagyok és azt mondta, előbb nőjjek fel a nőkhöz utána lehet róla szó
25 vagyok, és még mindig várom a "felnövést" :(
randizni 13-14 evesen de nem sokszor es nem jol az igazat megvallva. :p 15-16 evesen atestem egy ket komoly kiabrandulason. aztan volt par 1-2 honapos kapcsolatom. 17 evesen osszejottem a mostani parommal. :)
20L
hát most 16/F
kb 14 lehettem :P
az első 2 napos volt xD
a második 1 hetes xD
aztán ez folytatódott..
már soknál tartok de a hosszusága rövid..
Lassan betöltöm a 19et de még nem volt párkapcsolatom. Se rövid, se tartós, se egyéjszakás, semmi... Még randizni se randiztam. Néha ugyan eluralkodik rajtam a ,,dejólennefognivalakinekakezét,, hangulat, de hamar túljutok rajta. Szerintem nem kell siettetni a dolgokat. Jön az magától, ha itt az ideje. Legalább lesznek még új dolgok az éltemben, ha már a szerelmen kívül mindent kipróbáltam és nem fogok unatkozni a 20-as éveimben semXD
még 18/L
Komolyabban 20 évesen.Akkor lett egy barátnőm aki nagyon átvert.De legalább 2 hét után kiderült...Erőt vettem magamon és sikerült túltennem magamat rajta.Minden mindegy alapon beregeltem myvip randira...Azóta nemsokára 6 hónapja vagyok együtt (L)VELE(L).Remélem Őt soha nem veszítem el.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!