Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek randizni?
19 évesen lettem szerelmes először (ha az ovis szerelmet nem számítjuk :-D), s akkor szántam el magam rá, hogy meghívjam egy randira a lányt, akit szeretek.
Azóta eltelt több mint 4 év, s ha valaki új lánnyal randizom, még mindig bennem van a drukk, de a lényeg: fejlődöm, fejlődtem, szóval már sok mindent nem követnék el (vagy mondanék), amit akkoriban.
16évesen volt az első randim, az után volt pár év kihagyás, 18éves koromtól újra sokat randiztam.
20f
18:14, 18:16 miért nem?Próbáljátok meg, hívjatok el valakit, ne féljetek mindenkit ér csalódás, engem is ért:)
20f
18:14-es vagyok.
Az a helyzet, hogy lett volna alkalmam sok már. De vagy nagy volt a korkülönbség, vagy nem tetszett a fiú.
Az a helyzet, hogy pesszimista is vagyok ilyen téren.
18:20
Miért?Akkor hívj olyat el aki tetszik.
16 voltam amikor először randiztam.
azóta is együtt vagyunk :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!