Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek randizni?
15 évesen randiztam először, nem sikerült túl jól. Nem jöttem össze a lánnyal és azóta nem sikerült még egy randit se összehoznom.
20F
18:33
Nem tudok róla semmit, miért hívnám?Ha megismerném és érdemesnek találnám rá akkor hívnám:)
20f
18:26
Bárhogy, pl. "láttam a moziban egy jó filmet, de nincs kivel megnéznem", itt megkérdezi valószínűleg, hogy elmenjen-e veled, ha veszi a lapot, ha nem akkor kérdezd meg, hogy eljönne-e veled.
20f
14 évesen. :) Az első randim, nos, az emlékezetes, sajnos negatív értelemben. :D Én és a srác, hát, nem illettünk egymáshoz. :D Utána jöttek a komolyabb randik, már amennyire komoly lehet ebben a korban. :)
16/L
Nem korhoz kötött szerintem, mindenki akkor randizik amikor akar, nem nagy dolog, nem kell rágörcsölni, mondjuk én utálom ezt a szót, hogy randi:D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!