Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen kezdtetek a pasizast/csajozast?
12 éves lehettem.
Azt mondták járjak a lánnyal, mert megnő az önbizalmam, és utána több lányt meg kaphatok. Igazuk volt.
13/F
U.I : Azóta elég sok dolog megtörtént velem ilyen téren:)
14 évesen kezdtem, barátnőm hozott össze az első sráccal, az ő haverja volt. Vele 2 hónapot jártam. Auztán voltak pár hónapos kapcsolataim, a leghosszabb 1 év volt. De ha később kezdtem volna, akkor sem maradtam volna le semmiről, sajnos már tudom.
18/L
15 évesen :)
Életem első csókja, első randija, és első komoly kapcsolata "volt"
Mái napig eggyütt vagyunk.És imádom, mint az elején.:)
15 évesen kísérleteztem először komolyabban a fiúkkal, pontosabban egy bizonyossal, akivel az első csók is megtörtént. Randizgattunk párszor, csókolóztunk, de valójában semmi értelme nem volt. A pasi nem illett hozzám, és én még túl fiatal és éretlen voltam ahhoz, hogy komolyabban foglalkozzam fiúkkal.
17 évesen jött a következő, azóta "indultam" be igazán pasizás terén, és nem bántam meg, hogy így alakult.
15 leszek:)
Még nem volt barátom,bár már vágyom rá:D
Egyébként 1-1,5éve kezdtem flörtölgetni,de még nem hívtak randira:(
Mindegy,ráérel még...
Na,és te,kedves kérdező?Mesélj Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!