Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehet csak 20-25 éves lányok válaszoljanak?
Sziasztok!
Szeretnék valamit megérteni...tételezzük fel, hogy megismerkedtek egy fiúval (legyen mondjuk 26 éves), már az elején megvan a kölcsönös szimpátia nem csak szóban hanem a testbeszéd is arról árulkodik, hogy nagyon is megvan a kémia köztetek.
Nincs barátotok, tökre elkezdtek kötődni a sráchoz és ti is keresitek őt ha épp nem keres titeket.
Mégis amikor a srác randit kér tőletek, akkor azt mondjátok, hogy inkább nem legyünk csak barátok.
Mégegyszer hangsúlyozom, minden megvan köztetek és a lánynak sincs barátja.
Ilyenkor miért utasítjátok vissza az egészet?
vagy kamu kérdés, vagy te agyilag nő vagy.
először ezeket a hülye "kémia" meg "jelek" szöveget kéne elfelejteni. egy igazi férfi nem foglalkozik ilyen marhaságokkal, odamegy megdugja osz kész.
nem mindegy mit gondol egy nő? mindig mást.
szeretem mikor a nőkhöz írt kérdéseket olyan gyakoris pasik válaszolják meg akik nőt szerintem élőben még nem is láttak...kapcsolatot meg ne is említsünk. Akinek nem inge ne vegye magára...
Főleg mikor a kérdező adja alájuk lovat, akkor már teljesen olyan érzésem van, hogy kamu a kérdés és csak a nőket akarjátok szidni....
De a témához kapcsolódva: beleképzeltem magam a helyzetbe . Valószínűleg ha ilyet mondanék, akkor azért lenne mert tényleg csak és kizárólag barátként gondolok rá. Magyarul nem vonz, nem akarok vele kapcsolatban lenni,d e mivel jól érzem magam vele így egy barátság belefér. Ez a kémia dolog....őszinte leszek szerintem többet látsz bele mint amennyi volt.
Attól mert nincs éppen barátom nem azt jelenti, hogy azonnal rá kell másznom az első szimpatikus pasira. Ha nincs kémia attól még szívesen elbarátkozom vele.
szeretem mikor a nőkhöz írt kérdéseket olyan gyakoris nők válaszolják meg akik férfit szerintem élőben még nem is láttak...kapcsolatot meg ne is említsünk. Akinek nem inge ne vegye magára...
ennyi.
Teljesen egyetertek az utolsoval....nem lattam not idaig? Idaig 3 hosszu kapcsolatom volt....ugyanazt tudom mondani mint ezelott..ha nem kuldenetek flortnek tuno jeleket akkor nem ertenenk felre.
Ennyi
" szeretem mikor a nőkhöz írt kérdéseket olyan gyakoris nők válaszolják meg akik férfit szerintem élőben még nem is láttak...kapcsolatot meg ne is említsünk. Akinek nem inge ne vegye magára... "
van benne valami bár ez a ritkább fajta, inkább az a gyakori mikor kapcsolatnak sorolhatja fel azt hogy 2 hete smárolt egy pasival a suliból, meg a józsi feldugta az ujját és terhes lehet e...
mondjuk mindennek semmi köze ahhoz hogy a legtöbb lánynak idióta elképzelései vannak a párkapcsolatokról, és hogy értelmes férfi nem így fogalmaz mint a kérdező.
"ha nem kuldenetek flortnek tuno jeleket akkor nem ertenenk felre."
már bocsánat, de engem nem érdekel a morze-bál. 14-16 éveseknél még elmegy, de 20 felett már illik kicsit érettebben kommunikálni.
de ha ennyire kétségbe vagy esve, elárulom, hogy a nők nem fognak ezen változtatni, a nőnek annál kényelmesebb, minél kevesebbet kell tennie egy párkapcsolatért. kezdeményezés? á az a pasi dolga(még besülök). beszéd? jaj az túl kockázatos(hogy kell beszélgetni?). kétértelmű jelek? nem úgy értettem ám, te vagy a mocskospasi.(ezt megúsztam). kidobott mell? nincs abban semmi kihívó, minek bámulod mocskospasi!!(nem neked szól józsi, hanem a bradpittnek)
és bármennyire hiehtetlen, a nők se mind egyformák, de teljesen lényegtelen, ki miért utasít el. ha elutasítottak, próbálkozz máshol. olyan lányokkal lehetőleg, aki knem morzéznak meg kertelnek. van ilyen is.
Aha ertem..szoval ha egyaltalan eljutunk addig h a no ember szamba vegyenek minket pasikat es nem ertjuk felre a ketertelmu jeleket akkor ESETLEG lehet szo talalkozo ne adj Isten randi megbeszelesrol. Mi ez??? Nem gondolod h a nok tobbet engednek meg maguknak mint kellene ilyen teren?? Nem azzal van a baj h kezdemenyezni kell szo sincs rola.
DE
Mi az hogy a nok semmi un. morzebol nem adnak lejjebb?? Akkor ne adjanak beloluk le...sot fokozzak..de akkor ne csodalkozzanak ilyen kellemetlen szituacioktok h a nem annyira bejovos srac is felre erti a jeleket.
Addig addig fogtok szorakozni amig a pasik ezt megunjak es szarni fognak ratok...es akkor sirhattok 30 evesen h jajj olyan szemetek a pasik nem akarnak komolyat.
Ti sem tudtok megkomolyodni!
Tisztelet a keves de minden bizonnyal ritja kivetelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!