Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy a többiek kezdik korán? Fiúk válaszoljanak inkább de Lányok válasza is jöhet! További Lent!
Nincs veled semmi baj! Én is ugyanígy vagyok, már szinte mindenkinek volt barátnője/barátja (kivéve a kövéreknek és a csúnyáknak, habár nem minden esetben). És figyelj, nem vagyunk elkésve! Egyszer csak bejön egy fiú az életedbe, és akkor érzed, hogy ő kell neked.:)
Sok sikert!
Nő vagy, egy valamit kell csinálnod várni. Mert mi megyünk, ha kell hanem. Persze ezt legtöbbször támadásnak szokjátok venni..de az már mellékes.:D
Ilyenen nem igazán kell aggódnod.
Olyanok vagyunk mint a sült galamb.
Kár, hogy ti nem:D
lehet év vesztes-.-
amúgy nem gáz..nincs veled baj.
Még nem volt normális, tartós, -a másik,- értelmes kapcsolatom, pedig 19 vagyok. Már kezdem azt hinni hogy félnek tőlem :D Pedig nem vagyok (olyan) ijesztő a 163 centimmel :D
Szerintem nem kell aggódnod, még van időd bőven. Idővel azon fogsz rágódni, hogy: " Miért mindig azoknak tetszem, akik nem tetszenek nekem és miért azoknak nem kellek akik nekem kellenek?!" :) Ez mindig így van :P
4:45
én is év vesztes vagyok mégis 14 évesen mentem 8.-ba...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!