Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a lány reakciója/válas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a lány reakciója/válasza amikor megmondtad neki, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Hogy, és mikor mondtad? kort is pls
2011. jún. 13. 13:56
 1/8 WhiteLabel ***** válasza:
51%

Első találkozásnál, dicsértem.

Haza kísértem mondtam hogy viszlát gyönyörűségem, elindultam, visszarántott megcsókolt.

Lassan két éve vagyunk együtt.

2011. jún. 13. 13:58
 2/8 ediZeJ ***** válasza:
Személyesen és délután és elolvadt 19/F ^^
2011. jún. 13. 13:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Ma megyünk el társasággal, és gondoltam, hogy félrehívom, és megmondom, hogy tetszik, és szeretnék vele majd találkozni.

Ebből gondoltam, hogy mit válaszolhat

17F

2011. jún. 13. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
hát akkor először hívd el randira, hogy kettesbe legyetek és ott megmondod neki... ne ronts ajtóstól a házba:) 18L
2011. jún. 13. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Megjegyzem ritka az a lány aki megtetszik és félénk vagyok.

Élőben beszélgetés meg üzeneten való beszélgetésnek is ugyanaz lett a vége(nem is engedte h beszéljek vele igazán...) lekoppintott a p.csába egy 15éves csaj 18évesen omg-.- még mindig nem tudom kiverni a fejemből ezt a lelki sokkot

2011. jún. 13. 14:09
 6/8 A kérdező kommentje:
És randira, hogy hivjam el? ugyanigy mennyek oda, és mondjam, hogy majd szeretnék vele kettesben találkozni? és akkor vagy lekoppint, vagy siker
2011. jún. 13. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát mond neki, hogy szeretnél vele elmenni ide v. oda... pl: az egyik klubba, moziba, pizzázóba... és ha rábolint akkor már kezdhetsz tovább gondolkozni, hogy miről beszéljetek. Hogy hívd el? nyílván nincsen összenőve a barátaival v. ha igen egyszerűen csúsztass a tenyerébe egy időpontot,helyszínt tartalmazó cetlit... én így jöttem még össze a barátommal és már 2 éve együtt vagyunk:)
2011. jún. 13. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Bemutatta húgát. :D Komoly.
2011. jún. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!