Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testbeszéd csak a legjobbak válaszoljanak. Ez mire utal?
Azt szeretném megkérdezni hogy volt tegnap egy "eset" hogy volt egy lányka 20éves körül lehetett én meg 17.Egyszer azt vettem észre, mert amikor ránéztem ő már eleve bámult rám ki tudja mióta, (kb. 3méterről tőlem) de aztán rögtön más felé nézett.Aztán én is el néztem.Aztán gondoltam megint hogy ő rá nézegetek és megint csak nézett rám aztán megint elnézett, mintha szégyellős lett volna.Ennyi szerintem elég ebből a testbeszédből.
Azt szeretném meg kérdezni hogy én egyáltalán tetszettem neki vagy mi a fenéért lesett engem?Kíváncsian várom az értelmes válaszotokat.
Pont ezért kérdeztem mert még nem volt ilyen velem vagy is magyarán:ronda vagyok.
Ezért kérdeztem tőletek mert akkor miért legelteti rajtam a szemét.
én is szoktam ilyet, hogy nézem mennyire igénytelenül öltözködik valaki, ill mennyire ronda, és röhögök magamban rajtuk....:D
Ha valaki igazán jó pasi, akkor nemhogy nem bámulom órákig, de alig merek míg rápillantani is, és zavarba hoz.
20/l
Igen, egész biztos megfogta benned valami. Ha valami érdekeset látok, én is nézem. Vagy akkor ha egy szépség, egy csoda, vagy ha olyan ronda, hogy már érdekes.
Nem tudom, mosolygott e, vagy megremegett-e a szája széle, mert, ha nem mosolygott, akkor lehet, hogy a második variáció, ha mosolygott is, akkor tetszettél neki. Meglátta benned a szépet.
Lehet azért mert "ronda" vagy.:D
De velem is volt már olyan, hogy egy olyan csajon akadt meg a szemem, akivel szóba sem állnék...:) Csodálkoztam is magamon.:)
"én is szoktam ilyet, hogy nézem mennyire igénytelenül öltözködik valaki, ill mennyire ronda, és röhögök magamban rajtuk....:D"
Legalább kedves 20L nem okoz problémát neked ha téged néz egy fiú, mert magadból kiindulva már tudhatod miért is néznek téged :D
Kedves kérdező!
Ez a lehet ezért nézett lehet azért nézett csak elbizonytalanító hülyeség! El ne hidd!
Tetszettél a csajnak ez 100% és eleve alap, hogy így gondolkozik egy férfi. Mi az hogy lehet hogy nem?
Ilyen hozzá állással nem lehet csajozni...ja hogy a kedves aranyos 20L mi írt? Ugyanmááár:D
Csak szívatott a lelkem..ha meg valóban ennyire nyámnyila hogy a jó pasikra nem mer rá sem nézni akkor eléggé népszerűtlen, magába fordulós, önbizalom hiányos, rút kiskacsa lehet..mert bizony ha választanom kell két lány között a bevállalósabbat választom, nem azt aki rám sem mer nézni:D Szóval a 20L nem lehet valami jelrendszerben jártas.
Tetszettél a csajnak és kész..bárki bármit mond aki téged néz annak tetszel..ez van! Kérded és ha 20Lnek van igaza?
Akor az ilyen csajok beszopták, mert elkönyveled, hogy odáig van érted és vissza..aztán ha ő gáznak tart téged az már az ő baja..nem te vagy hülye a jelzésekben hanem ő illetve az ilyen gondolkodású csajok.
Hajrá! És önbizalom a lényege mindennek.
28/F
Azt hiszem ez nem egyedi eset, én is szoktam így lenni, hogy akkor most vajon azért néz-e a lány, mert "ronda" vagyok, vagy azért, mert talált bennem valami szépet :-)
Meg már volt pár barátnőm, és nem hiszem, hogy olyan mazochisták lettek volna, hogy járjanak velem, ha annyira ronda vagyok :-D
Szóval, amennyit leírtál, szerintem inkább tetszettél neki, vagy legalábbis érdekesnek talált, és nem is annyira a fizimiskáddal van bajod, hanem inkább az önbizalmaddal.
Ha esetleg legközelebb látod a lányt, próbálj meg erőt venni magadon,és beszélgess vele. Hajrá!
Pontosítanék a kérdésemen, hogy amikor rá néztem már eleve lesett ki tudja mennyi ideje.:)
Szerintem is tetszhettem neki. de nem akarom elbízni magam.
Nem vagyok "eratomán" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!