Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek a következő "testbeszéd jelei" (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Egy kisebb társaságban voltunk, és a lány folyton a hajához nyúlt, igazgatta, illetve folyton keresztbe teszi, meg vissza a lábát (álló helyzetben).2011. jún. 26. 00:51
2/9 anonim válasza:
helyzetfüggő..lehet hogy valaki bejön neki a társaságból...de az is lehet hogy ba*omira zavarban van, és ezek csak pótcselekvések..
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a 3. választ :)
2011. jún. 26. 00:57
4/9 anonim válasza:
Az ilyeneket felesleges találgatni. Én pl azért csinálom ezt, mert egyszerűen hiperaktív vagyok és utálok egyhelbyen állni, az ráadásul kényelmetlen is főleg alkalmi cipőben. Volt már olyan is hogy a napszemüvegem tettem fel és vettem le fél pecenkét aztán fél óra múlva jutott eszembe hogy miért csinálom? Pedig a közelben sem volt fiú aki tetszene...
5/9 anonim válasza:
Ha társaságban csinálja,akkor különösebben nem jelent semmit.Tetszeleg,fel akarja hívni magára a figyelmet.
Ha viszont akkor csinálja,mikor beszélgetsz vele,akkor az egy jel.Tetszeni akar.
És ilyenkor lehet elkapni a grabancuk.Nem bókolsz,hanem finoman oltasz egyet.
Végigsimít a haján és meglátod a fülét.Erre te-milyen kicsi füled van.Odahajolsz egész közel-hallasz ezzel rendesen?-jó hangosan
100x kipróbáltam és mindig sikerült megnevettetni.
És ha már úgy is ott vagy a fülétől 2 centire,ebből a helyzetből,akár csókot is lophatsz.Helyzetfüggő.
6/9 anonim válasza:
"Odahajolsz egész közel-hallasz ezzel rendesen?-jó hangosan"
De sz*r duma! Én is röhögnék, mert azt hinném valami bolond vagy aki most szabadult, és félnék beszólni, hátha leszúrsz vagy valami... :P
7/9 anonim válasza:
Igen.Elég sokat leszúrtam így.Húsinjekcióval.
8/9 anonim válasza:
krónikus hasmenése volt, és leplezte
9/9 anonim válasza:
Hát ja, a hülye csajokat könnyű szúrni. Én a fejét leszedném annak aki ilyen nagyképű és hozzám mer érni. Az hogy elmegyek valahova nem azt jelenti hogy d*gni akarok és hogy bármelyik idegen lesmárolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!