Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testbeszéd csak a legjobbak válaszoljanak. Ez mire utal?
Azt szeretném megkérdezni hogy volt tegnap egy "eset" hogy volt egy lányka 20éves körül lehetett én meg 17.Egyszer azt vettem észre, mert amikor ránéztem ő már eleve bámult rám ki tudja mióta, (kb. 3méterről tőlem) de aztán rögtön más felé nézett.Aztán én is el néztem.Aztán gondoltam megint hogy ő rá nézegetek és megint csak nézett rám aztán megint elnézett, mintha szégyellős lett volna.Ennyi szerintem elég ebből a testbeszédből.
Azt szeretném meg kérdezni hogy én egyáltalán tetszettem neki vagy mi a fenéért lesett engem?Kíváncsian várom az értelmes válaszotokat.
tetszettél neki, ennyi!! Ronda pasikat meg nem bámulunk órákig pusztán azért, mert nem az eseted.. Nagyon ritka a ronda pasi, max nem jön be.
Legközelebb menj oda!
22/L
ez hülyeség...
én pasi vagyok ugyan, de pl ha látok egy ronda malacarcú csajt, egyszerűen nem tudom levenni róla a szemem, annyira röhöghetnékem van, szánalmasnak tartom, ránézek, és elkap a röhögés, aztán megint és megint....
ha persze véletlen szemezünk ,az ciki, de megéri az is mert szétröhögöm az agyam rajtuk sokszor, főleg mikor azthizsik tetszenek nekem...XD XDXXDXDXDXDDDDD
18/F
én csak azt nem értem,hogy ha nem néztél oda akkor honnan tudod hogy nézett téged?
félszemmel ezt nem tudod megállapítani, mert lehet hogy csak egyenesen előre nézett, de te a szemét láttad, pedig nem is feléd állt az a szem, lehet
Tudod miért nézett???
Jézusmáriaatyaúristen ez ilyen csúnya ez a srác???
Tudod miért nézett???
Jézusmáriaatyaúristen ez ilyen csúnya ez a srác???
Igen, ilyen csúnya vagyok!
Tetszel neki azért nézett a nagy boci szemeivel!
Hogy valaki azért nézzen valakit, mert az csúnya ilyen NINCS! maximum csak a retardált emberek nézik a csúnya embert, de legalább nem is problémáznak azon, hogy vajon őket miért nézik ha nézik..tudják magukból kiindulva, hogy azért nézik őket, mert hányadékok..hiszen ezen csökevényes felfogású embereknek a nézés = a de ronda vagy mondattal, hiszen ők is azért néznek másokat.
De elszakadva az éretlen, retardált, elmebeteg emberek csoportjától akiknek valószínűleg soha semmilyen kapcsolata( kapcsolata? bocs párkapcsolata:D) nem volt, hiszen akinek már volt kapcsolata az ellenkező nemmel az jól tudja mit jelent a nézés=szemezés vagy szemezni próbálás=tetszés=figyelemfelkeltés! azaz jelzés, hogy bejövős vagy:D Hát kb ennyi a történet.
Ha néz egy csaj akkor tetszel neki.
Ha pedig valóban rusnyának találnád magad akkor nem kérdezősködnél itt a gyk-n, hogy vajon tetszel-e vagy nem tetszel, mert aki magát semmire nem tartja az 100% eldönti, hogy nem tetszik és kész utána pedig nem filózik napokat a kérdésen.
Szóval igen TETSZETTÉL!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!