Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a randi így alakult?

Figyelt kérdés

Szóval a lány, akivel anno randiztam, az elsőn elmondta, hogy az édesanyjával él, aki rokkantnyugdíjas, apukája nincs, de erről nem is kérdeztem bővebben. Ő egyetemista, én is, tehát nincs önálló fizetése még. Viszont a 3. randi előtt írt nekem a neten, hogy kéne segítség: mégpedig az, hogy ők majdnem 11 millióért szeretnének lakást venni. Ehhez az én segítségemet kérte, hogy én hazudjam azt az ingatlanosnak, hogy nekem kell a lakás, hogy a jutalékát ne kelljen nekik kifizetni. Én ebbe nem voltam hajlandó belemenni, és nagyon megsértődött, bár nem mondta, de láttam rajta.

Egyrészt részemről furcsa, hogy honnan van rá pénzük, másrészt, alig ismerem. Harmadrészt fogalmam nincs, hogy ez biztonságos lett volna-e az én részemről ( nem akarom, hogy véletlenül hozzám csöngessenek be lakásügyben, értitek). Aki ért ezekhez a dolgokhoz, jól gondoltam, hogy ez rizikós lett volna, vagy csak én óvatoskodtam túl? Köszi a véleményeket és a segítséget!

23/F, 24/L

2014. febr. 20. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Basszus... ezt épphogy megúsztad.

Fel tudod fogni, hogy mibe kevert volna a kis r*banc?

2014. febr. 20. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:

A hitelt nem tudták volna a nevedre írni nélküled.

Az ingatlanosokat pedig rengetegen nem fizetik ki, mivel nincs törvény, ami erre kötelezne.

De ki tudja, hol, milyen kis kapuk, csalások vannak még, arról nem is beszélve, hogy semmi közöd hozzájuk. Természetesen jól tetted, hogy nem mentél bele!

2014. febr. 21. 00:12
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es értem. Mondjuk ha még nem is ment volna tovább a csaj (bár ki tudja, aki ilyesmi csalásokra képes, abban már nem lehet megbízni), és 10 éve ismerem, se mentem volna bele.
2014. febr. 21. 05:40
 14/15 anonim ***** válasza:
durva szitu :/ jól döntöttél. amúgy is bunkóság még csak megkérdezni is ilyet. max rokonnak, de abból se bármelyiknek.
2014. febr. 21. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne fárasszatok már baromságokkal. Nem lehet valakinek a "nevére írni a hitelt". A hitel az egy szerződés a bank meg a hitelfelvevő között. Szerintem azt észrevettem volna, ha aláír egy 10-20 oldalas hitelszerződést.... Most komolyan azt hiszitek, hogy valakire "rá lehet írni egy hitelt" anélkül hogy ő aláírna egy szerződést????

Az ingatlanos meg megint csak nem bemindásra szokott pént kérni valakitől aki ott van a lakásban. Hanem ő is aláirat egy szerződést valakivel, amiben általában az van, hogy ha a szerződő partner a közvetítésével lakást vesz, a vételár XY % -ának megfelelő összeg jár neki jutalákként. Lehet egy ingatlanosnak azt hazudni, hogy nem nekem kell a lakás hanem a Pistinek, de az ingatlanos akkor fog közvetíteni, ha valakivel kötött egy szerződést, akitől utána ajutalékát követelheti...

2014. febr. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!