Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után alakult ki nálatok a szerelem?
Most van az 1. párkapcsolatom. Nagyon szeretem a barátom, hiányzik, ha nincs velem, imádom, ha megölel, megcsókol. Szeretek vele lenni. De még nem érzem azokat a bizonyos pillangókat a hasamban, úgy tudom, h. a szerelem nem alakul ki egyszerre vki iránt. Mi még csak 2 hete vagyunk együtt, és abban a 2 hétben csak párszor találkoztunk.
Lehet, h. hülye kérdés, de eléggé tapasztalatlan vagyok még a férfiak, ill. szerelem terén.
kérdezd meg tőle,hogy szeret-e téged szerelemből...mert ha nem akkor 1 hónapot nem adok és vége lesz...vagy "Isteni" csoda segítségével szerelembe esel...bármi lehet még ne add fel...;)csak azért írom mert tapasztalat
18/F
2,5-3 hónap. De mi elébb beleszerettünk egymásba és csak utána jártunk.
A jelen kor szépsége, hogy megválaszthatod kit szeress. Azzal lehetsz, akibe szerelmes vagy. Élj ezzel a lehetőséggel és ne fordulj vissza a múltba, amikor megmondták a lánynak, hogy kit kell egy életen szeretni.
Ez az első kapcsolatod. Így gondolom örültél, hogy valaki rád nézet egyáltalán. De ne legközelebb a ne véletlenre bízd a dolgot. Mert vagy megjön a szerelem vagy nem... és ha nem? Akkor mi van? Csak játszottál a sráccal?
Nekem sem volt első látásra szerelem. Mikortól megpillantottam 2,5-3 hónapig kerülgettük egymást amíg nem voltam biztos benne mit érzek.
Az hogy idősebb vagy és lehetett volna... stb stb nem jelent semmit.
Én akkor is azt mondom, hogy előbb szeres bele valakibe és csak aztán járj. Mert a másik opció kikészíti mindkét felet ha nem jön be a szerelem.
Na, örülök, h. ilyen válaszok is érkeznek. Mármint h. hónapok alatt alakult ki nálatok, nem 1 pillanat alatt.
Persze mindenkinek köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!