Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a randi így alakult?
Szóval a lány, akivel anno randiztam, az elsőn elmondta, hogy az édesanyjával él, aki rokkantnyugdíjas, apukája nincs, de erről nem is kérdeztem bővebben. Ő egyetemista, én is, tehát nincs önálló fizetése még. Viszont a 3. randi előtt írt nekem a neten, hogy kéne segítség: mégpedig az, hogy ők majdnem 11 millióért szeretnének lakást venni. Ehhez az én segítségemet kérte, hogy én hazudjam azt az ingatlanosnak, hogy nekem kell a lakás, hogy a jutalékát ne kelljen nekik kifizetni. Én ebbe nem voltam hajlandó belemenni, és nagyon megsértődött, bár nem mondta, de láttam rajta.
Egyrészt részemről furcsa, hogy honnan van rá pénzük, másrészt, alig ismerem. Harmadrészt fogalmam nincs, hogy ez biztonságos lett volna-e az én részemről ( nem akarom, hogy véletlenül hozzám csöngessenek be lakásügyben, értitek). Aki ért ezekhez a dolgokhoz, jól gondoltam, hogy ez rizikós lett volna, vagy csak én óvatoskodtam túl? Köszi a véleményeket és a segítséget!
23/F, 24/L
ha már évek óta ismerem akkor talán belemegyek ilyesmibe mert tudom, hogy az a lakás a mineké lesz idővel, vagy valami.. de így...3randi után:)
és a jutalékot meg majd leverték volna rajtad vagy mi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!