Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele hogy szeretem?
Én egy 16 éves fiu vagyok és szerelmes vagyok egy 14 éves lanyba. Nagyon jol kijovunk sokat beszélhetunk amikor odamegyek akkor kijon és kicsit sétalgatunk beszélgetunk stb, multkor eleredt az eso és az édesanyja felhivott minket akkor bementunk a szobájaba és az agyaban fekve néztunk filmet ( o ajanlotta fel ) és tegnap pedig el kelett vinnie vmit egy bnojének én mentem vele aztán ott kotottunk ki hogy bementunk a városba biciglizni (kettesben). Nah most jon a lényeg hogy nemtudom hogy szerelmes e belém de én megvagyok veszve érte csak ott a bibi hogy hogy vagyok olyan LOOSER hogy nemerem bevallani neki és van még egy olyan bibi hogy a bátya az egyik haverom szoval ha elcseszem vagy vmi akkor nem csak az elutasitasra hanem a haverok beszolasaira is szamithatok.
Tanacsokat kérek hogy hogy valljam be neki hogy szeretem hogy tobb mint barátság amit érzek ????? Elore is koszi
Nekem ez nagyonis úgy tűnik, hogy a lány már _várja_, hogy mikor hívod el randizni. És teljesen tisztában van vele, hogy bejön neked. Szóval sok újat nem fogsz mondani neki. Ha eddig nem koptatott le, akkor azután se fog, hogy megmondod. Szerintem. Csak őszintén!
-G-
Nos most valtozott a helyzet nem volt elég merszem hogy szemtol szembe megmondjam neki hogy szeretem hanem ez tortént: Mivel ma van a szuletésnapom (ez mellékes ) felhivott hogy sutott nekem sutit én elmentemm hozzájuk odaadta aztán joizuen elbeszélgettunk és amikor már menni készultem nemmertem megmondani hogy szeretem szoval csak ennyit mondtam hogy koszonok mindent és adtam egy puszit az arcára. A reakci egy kis mosoly volt az arca alatt aztán aztmondta hogy nemnagyon szereti az ilyen puszizos ismerkedéseket én bocsanato kértem o aztmondta hogy semmi
Nah az lenne a kérdés hogy ezt most elcsesztem vagy nem is tudom de jo lenne valami tipp amivel konyebben tudatára addhatom hogy szeretem mert ma sem volt merszem a szemébe mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!