Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudassam egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam egy lánnyal hogy szeretem? Ismerjük egymást de még nem sokszor találkoztam vele és egy kicsit parázok hogy elküld a francba.

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá,hivd el valahova,mond meg neki!Nem fog elküldeni,de ha van olyan búnkó hogy mégis akkor meg szarj rá,annyit nem ér!

18/L

2009. febr. 13. 13:27
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi de utánna smárolhatok vele vagy ne legyek ilyen rámenős
2009. febr. 13. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
ha összejön akkor megcsókoljam vagy hagyjam egy kicsit későbbre?
2009. febr. 13. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:

helyzetfüggő, de szerintem csókot ne, max puszit arcra.

L/17

2009. febr. 13. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
oké köszi
2009. febr. 13. 20:23
 6/7 A kérdező kommentje:
na elmondam neki hogy szeretem és azt monta hogy nem tetszek neki mert egy zörgőcsontú gebe vagyok pedig 72kg és 185cm vagyok szerintem nem vagyok sovány.most mit csináljak?
2009. febr. 15. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Zörgőcsontú gebe???????

Ez a lány nem érdemel meg téged.. haggyad a francba.

2009. aug. 3. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!