Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randinál álljak meg 1 utcával arrébb és ne is akarjam felvetni, hogy hazaviszem vagy így pont ki lehet szűrni a "pénzre hajtó" csajokat?

"Ha valami váratlan szerencse folytán autóhoz jutott volna, azzal sem lett volna semmi bajom, hogy ha engem furikáz, felezzük a benzinköltséget, mert ez természetes, amúgy is mindkettőnknek volt keresete."
Persze első randin feleznéd a benzinköltséget... ez is csak duma...
Attól is függ szerintem, hogy mennyire ismered már, és ő milyen alkat. Ha először találkoztok, esetleg azt is hiheti, hogy hirtelen akarsz mindent, fel akarsz menni hozzá, és csak a szexet akarod. Illetve ha mindig mindenkinek az első randin felajánlod, akkor elkopik a felajánlás értéke. Szerintem ráérsz később, legalább lesz "íve" a dolognak. De ha mégis felajánlod, az is belefér, neked kell eldöntened. :-)
A "pénzre hajtást" úgyis hosszabb távon látod meg, és "kicsiben" is lehet csinálni, nem kell hozzá budai villa. Pl. egy ismerősömnek a barátnője pénzért ad dolgokat (amiket a munkahelyen nem pénzért kap), és a saját nevére akarta iratni a (nem gazdag) pasija lakását. Még csak nem is házasok.

Nem az első randin, hanem ha folyamatosan eljárkál értem, elvisz ide-oda, ha hozzá megyek nem kell buszoznom, hanem elvisz.
Első randin annak illik felajánlani, hogy fizet, aki meghív. Legalábbis még a mi időnkben így illett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!