Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randinál álljak meg 1 utcával arrébb és ne is akarjam felvetni, hogy hazaviszem vagy így pont ki lehet szűrni a "pénzre hajtó" csajokat?
Menj ilyennel, ez tök menőn néz ki. :D
Amúgy ha valaki az autód miatt nem akar veled összejönni, azért nem kár, ne sajnáld.
Én is szoktam szűrni a pénzéhes lányokat, na szóval taktika: Étterembe találkoztok, eszel amennyit bírsz, a végén az előtted lévő tányért szétvered a homlokán, bokájába rúgsz, közlöd hogy hívjon neked taxit amíg kifizeti a számlát, hazaviteted magad, megadod a számod, ha másnap csörög a teló, nem 100 de nagy eséllyel nem egy pénzéhes típus. Mindig így csajozok, hidd el az összes pénzéhes.
45/F
Nekem miért fontos a pénz? Jól el vagyok így is. Ami kell megvan, se több se kevesebb.
Sok csaj akar szép holmikat, menősködni. Mellettem meg mehet turkálóba :D Nem soknak az álma.
Nem tartom magam egy pénzhajhász valakinek, mikor megismerkedtünk a párommal csak egy biciklije volt, busszal jártunk egymáshoz és ezzel semmi bajom nem volt.
Ha valami váratlan szerencse folytán autóhoz jutott volna, azzal sem lett volna semmi bajom, hogy ha engem furikáz, felezzük a benzinköltséget, mert ez természetes, amúgy is mindkettőnknek volt keresete.
De ha azt csinálta volna, hogy szépen kitesz egy utcával messzebb, nem visz be rohadt pár háznyira, hát igencsak csúnyán néztem volna rá.
A kettő között azért van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!