Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek pont most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek pont most?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal, nemrég jöttem rá, hogy nem illünk össze. Most erőlködik, hogy komolyat szeretne. De én az ünnepek előtt nem akarom vele közölni, hogy nekem nem megy és nem akarom. Ha most közölném, tuti megbántanám, amit nem akarok. Bíztató jeleket nem küldök neki, nehogy félre értse. Ti mit tennétek?
2013. dec. 23. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem illünk össze.

Mi ebben olyan nehéz?

2013. dec. 23. 21:06
 2/4 anonim válasza:

figyelj,engem most dobtak ki több mint 1év után:D

szóval szerintem ő is túléli.

3/4 A kérdező kommentje:
Mert már voltam ilyen helyzetben, és utána én voltam a k.. k... És a srác nagyon bele élte magát, pedig figyelmeztettem előre.
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha erőlködik akkor már sejti, hogy mi a helyzet, nem jó az ilyet húzni.
2013. dec. 23. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!