Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért mondta le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért mondta le a találkozót a fiú, miközben pont ő szeretett volna velem találkozni?

Figyelt kérdés
Holnap találkoztunk volna, de ma lemondta arra hivatkozva, hogy közbejött valami más, de nagyon szeretne velem találkozni máskor. Netes ismerkedés, kb 2-3 hete beszélgetünk. Mikor megismerkedtünk, pont ő kérdezte, hogy mikor megyek majd abba a városba, ahol ő lakik, én mondtam a holnapi napot, neki pedig 2 hete még jó volt. Aranyos fiú, tudtam eddig is, hogy rengeteget kell tanulnia az egyetem miatt, de ha annyira szeretne velem találkozni, akkor pont egy hétvégi napon 2-3 órát csak tudna velem tölteni, ha már miatta elmegyek abba a városba. Jó, lehet nem a tanulás miatt, mert nem kérdeztem, de akkor is, múlt héten még úgy volt, hogy rá fog érni. 17/l a fiú pedig 19/f
2013. nov. 15. 17:29
 1/2 anonim válasza:
istenem,annyira tipikus...ilyen már velem is történt,sajnos nem tudom mivel magyarázni...talán megijedt,hogy élőben kell majd látnotok egymást...
2013. nov. 15. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Netes ismerkedés - nincs is több kérdésem.
2013. nov. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!