Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Rossz vagy jó pont?
Figyelt kérdés
Egy kialakuló kapcsolatban rossz vagy jó pontnak veszitek ha megtudjátok hogy a srác régen nagyon kövér volt ? (Most átlagos testalkatú)2013. dec. 20. 17:33
1/6 anonim válasza:
egyik sem, nem befolyásolja azt hogy most épp hogy alakul a kapcsolat. Ha igy most tetszik akkor semmi nem számit régen miylen milyen volt.
3/6 anonim válasza:
Sem jó,sem rossz. Nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.
4/6 anonim válasza:
zéró pont. Ott tartasz, ahol épp vagy.
5/6 anonim válasza:
Nekem semmit nem számítana. Nekem az számítana, amilyen most. Én is voltam régen nagyon vékony, aztán duci is, most meg teljesen átlagos testalkatom van. De attól még ugyanaz az ember vagyok, mint régen. Az alakom a személyes tulajdonságaimat nem határozta meg.
6/6 anonim válasza:
Nálam jó pont, mert ez azt jelenti, hogy képes kitartani a célja mellett. No meg én is voltam 24 kilóval nehezebb és tudom, hogy milyen nehéz onnan lefogyni átlagos testalkatúra. 31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!