Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28,5 évesen szűznek lenni,2 diplomával, albérletben élni egyedül, megfelelő állással rendelkezve, egyetlen barát nélkül élve, mennyire jó ha így gondolkozom már hetek óta az öngyilkosságon?
Ha fiú vagy menj prostihoz, ha lány vagy menj gigolo-hoz. Utána már könnyebben vadászol.
Tanulj nagyanyádtól!
http://www.youtube.com/watch?v=S2v6BKE5dvE
Így kell élni. XD
17. Voltam. Ne mondd magad szerencsétlennek! Attól, hogy éppen nincsenek barátaink, nincs párunk, ott lakunk, ahol, nem vagyunk szerencsétlenek. Mindenkinél elkezdődik az élet, csak van, akinél később. Van, aki később jön rá, később érti meg, hogy mit is kell tennie, mert pl. születése óta burokban nevelik a szülők és csak csorgatja a nyálát, hogy jé, a többi embernek milyen más, de nem érti, mit tudna tenni az ügy érdekében.
Nekem megvan a terület, ahol jó vagyok. Nincs velem gond, csak burokban nőttem fel és belém neveltek dolgokat, amikről nagyon nehezen tudtam megérteni, hogy nem úgy vannak. Nehezen létesítek kapcsoltot emberekkel. Speciel 3 diplomám van, nem is ez a lényeges, csak fura, hogy akik cigiznek, kábítószereznek és érdekes dolgokat csinálnak, mintha különbek lennének nálam, mert van csajuk.
Nekem autóm sincs, saját lakásom/albérletem sincs, barátom sincs egy szál se, csak munkám. Meglehetősen nehéz így dolgozni, ilyen körülmények között, de hát lesz valahogy. Rajta vagyok a változáson.
Mindegy, nem fejtegetem tovább. Biztos jön néhány troll ide kommentben és megírja hogy milyen szerencsétlenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!