Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A diplomás vagy a közeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás vagy a közeli lányok egy része miért tartják magukat szinte másnak, elérhetetlennek és főnyereménynek?

Figyelt kérdés

Persze aki orvos, mérnök lesz és biztos, hogy elvégzi, az biztos nem buta, de más szakokon nem biztos, hogy ugyanez a helyzet, bár ott is emberfüggő a dolog és van aki tényleg jó a szakterületén. De vannak ellenpéldák is, pl amit leírok. De az arc majdnem mindig nagy a lányoktól, Amivel nincs baj, csak legyen mire.

,,Én biológiatanár vagyok egy gimiben, nem vagyok utolsó a szakmámban, de pengének sem mondom magamat. 2 napja társkeresőn beszélgettem egy gyógyszerészhallgató lánnyal, aki most kezdi a 4. évet az egyetemen, de már fennhanggal ki volt írva a társkeresőre, hogy dr.xy ő. Beszélgettem vele, nyilván társkeresési célzattal, de a biológiához elkalandoztunk kicsit, hiszen valamelyest neki is a szakterülete. Mondanom sem kell, teljesen lesöpörtem. Alig tudott értelmes dolgokat mondani a témával kapcsolatban, teljesen megrőkönyödtem, hogy ilyen alapvető (pl mi a fotoszintézis lényege, formatio reticularis felépítése, és orbitofrontális struktúrák szerepe a gondolkodásban, limbikus rendszer lényege az érzelmek kialakításában stb.) dolgokról fogalma sem volt és tisztára zavarban volt. Pedig azt mondta ezekből megy Tdk-zni 2 hét múlva. Hagytam is annyiban a dolgot.

2014. febr. 2. 14:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha te hétvégén másodállásban dolgozol 60 ezerért. Mikor leszel a barátnőddel? Minek egy olyan pasi, akinek nincs rám ideje? Az, hogy kezdőként meg 2-3 év után mennyit keres az illető nagyon annak a függvény, hogy milyen területen van. De a min. 200 ezer nettó kezdő bér az megvan mindenütt kb..
2014. febr. 3. 18:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem az összes ismerősöm, aki pasi, csak szombaton van együtt párjával, két vagy három műszakban dolgoznak, hogy ne nélkülözzenek. Van gyerek is. Ja és hogy mikor lennék vele együtt? Nekünk júni 15 tól augusztus 21 ig nincs munkánk, nyári szünet van. Bár most már aug 17 én be kell majd menni, igaz az csak ilyenkor osztályozóvizsga stb, tehát napi 2 óra max. Meg van téli és tavaszi és őszi szünetünk is. 1 hét tavaszi, 1 hét őszi és két hét téli.
2014. febr. 3. 18:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez így kb 2 és fél, 3 hónap tiszta szabadság. Plusz én csak hétfőtől csütörtökig dolgozok, akkor meg is van a 32 órám. Így keresek nettó 160 at, ami most szeptembertől 10 százalékkal nőni fog, tehát nettó 175 körül lesz, majd szintén még 3 éven keresztül (4 éven át), újabb 10-10%-al fog nőni a bérünk. Ha pedig hozzátennénk azt az elpazarolt 3 hónapos szünetet, amit dolgozhatnánk és azt honorálnák, akkor sokkal jobban keresnénk (igaz ez nem kívánságműsor).
2014. febr. 3. 18:24
 14/19 A kérdező kommentje:
Persze soha nem leszünk gyógyszerész szintjén, de ha azt nézzük, hogy manapság sok-sok százezer ember van, aki munkanélküli vagy bérminimumon van, meg még másik 1-2 millió, aki jó ha nettó 100-120 ezret hazavihet, akkor nem lehet azt mondani, hogy utolsók vagyunk. Sőt, nekünk még vizsgázni is kellesz, tehát buta tanárok nem maradnak a pályán (már most készülök a vizsgára) a minősítés után.
2014. febr. 3. 18:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy 32 éves vagyok. Üdv.
2014. febr. 3. 18:27
 16/19 A kérdező kommentje:
A 47 éves igazgatónk kb 320 at kap kézhez, neki nem lenne gondja egy gyógyszerész nővel. Igaz én egyelőre nem vagyok igazgató és nincsenek ilyen ambícióim egyelőre, talán 10 év múlva. De ha egy lány (akár orvos, akár gyógyszerész stb) nem önmagamért szeretne, akkor semmit sem érne a dolog. Ne minden nő anyagias szerencsére.
2014. febr. 3. 18:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát az jó , ha ennyi szabadságod van. Nekem nagyobb a jövedelmem, de fix 40 óra munka. De, ha egyszer lesz elegendő pénzem, beindítok egy saját vállalkozást, és remélem felvirágzik annyira, hogy egy idő után majd más fogja a feladatokat csinálni, én meg pihenhetek többet. :)
2014. febr. 3. 18:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyugi Kérdező, a 42%-os válaszoló tuti, hogy nem gyógyszerész, sőt még csak nem is nő...

Csak egy troll, aki szeretné elhitetni a jónéppel, hogy a nők mennyire pénzéhesek.

2014. febr. 3. 22:31
 19/19 anonim válasza:
Nem az számít,hogy troll vagy nem.Agyatlan ez biztos.És elég szomorú,hogy van aki ilyenekkel poénkodik.Valószínűleg impotens... Ha meg ez egy hús vér nő akkor gratulálok neki,mert egy diplomával is süt róla,hogy nem különb egy kurtizántól.
2014. febr. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!