Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás vagy a közeli lányok egy része miért tartják magukat szinte másnak, elérhetetlennek és főnyereménynek?
Persze aki orvos, mérnök lesz és biztos, hogy elvégzi, az biztos nem buta, de más szakokon nem biztos, hogy ugyanez a helyzet, bár ott is emberfüggő a dolog és van aki tényleg jó a szakterületén. De vannak ellenpéldák is, pl amit leírok. De az arc majdnem mindig nagy a lányoktól, Amivel nincs baj, csak legyen mire.
,,Én biológiatanár vagyok egy gimiben, nem vagyok utolsó a szakmámban, de pengének sem mondom magamat. 2 napja társkeresőn beszélgettem egy gyógyszerészhallgató lánnyal, aki most kezdi a 4. évet az egyetemen, de már fennhanggal ki volt írva a társkeresőre, hogy dr.xy ő. Beszélgettem vele, nyilván társkeresési célzattal, de a biológiához elkalandoztunk kicsit, hiszen valamelyest neki is a szakterülete. Mondanom sem kell, teljesen lesöpörtem. Alig tudott értelmes dolgokat mondani a témával kapcsolatban, teljesen megrőkönyödtem, hogy ilyen alapvető (pl mi a fotoszintézis lényege, formatio reticularis felépítése, és orbitofrontális struktúrák szerepe a gondolkodásban, limbikus rendszer lényege az érzelmek kialakításában stb.) dolgokról fogalma sem volt és tisztára zavarban volt. Pedig azt mondta ezekből megy Tdk-zni 2 hét múlva. Hagytam is annyiban a dolgot.
Nyugi Kérdező, a 42%-os válaszoló tuti, hogy nem gyógyszerész, sőt még csak nem is nő...
Csak egy troll, aki szeretné elhitetni a jónéppel, hogy a nők mennyire pénzéhesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!