Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A diplomás vagy a közeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás vagy a közeli lányok egy része miért tartják magukat szinte másnak, elérhetetlennek és főnyereménynek?

Figyelt kérdés

Persze aki orvos, mérnök lesz és biztos, hogy elvégzi, az biztos nem buta, de más szakokon nem biztos, hogy ugyanez a helyzet, bár ott is emberfüggő a dolog és van aki tényleg jó a szakterületén. De vannak ellenpéldák is, pl amit leírok. De az arc majdnem mindig nagy a lányoktól, Amivel nincs baj, csak legyen mire.

,,Én biológiatanár vagyok egy gimiben, nem vagyok utolsó a szakmámban, de pengének sem mondom magamat. 2 napja társkeresőn beszélgettem egy gyógyszerészhallgató lánnyal, aki most kezdi a 4. évet az egyetemen, de már fennhanggal ki volt írva a társkeresőre, hogy dr.xy ő. Beszélgettem vele, nyilván társkeresési célzattal, de a biológiához elkalandoztunk kicsit, hiszen valamelyest neki is a szakterülete. Mondanom sem kell, teljesen lesöpörtem. Alig tudott értelmes dolgokat mondani a témával kapcsolatban, teljesen megrőkönyödtem, hogy ilyen alapvető (pl mi a fotoszintézis lényege, formatio reticularis felépítése, és orbitofrontális struktúrák szerepe a gondolkodásban, limbikus rendszer lényege az érzelmek kialakításában stb.) dolgokról fogalma sem volt és tisztára zavarban volt. Pedig azt mondta ezekből megy Tdk-zni 2 hét múlva. Hagytam is annyiban a dolgot.

2014. febr. 2. 14:59
1 2
 1/19 anonim válasza:
Szokták mondani,hogy a diplomával észt nem osztanak! Ez egy jó példája ennek. Vannak olyan nagyképű beképzelt emberek akik tudás nélkül is azt hiszik magukról,hogy a következő Nobel díj jelöltjei,pedig annyi eszük sincs mint egy döglött hinta lónak. És azért hiszik ezt mert beképzeltek.Ezt pedig a közvetlen környezetük alakította így! Szerintem.
2014. febr. 2. 15:10
 2/19 anonim ***** válasza:

Itt a kérdésnek az előzménye (ugyanaz a kérdező), ahol ez a kérdés az ottani 10. kommentjéből fejlődött ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__53399..

És abban a kérdésben is van egy másik, ehhez hasonló kérdésre hivatkozás. Magyarul a kérdezőnk itt vár megerősítést az elborult lelki világához és naponta ki tudja hány nőket szidó kérdést tesz fel...

Amúgy válaszolok is már a kérdésre (bemásolom a másikhoz írt válaszom):

Aki harmadéves gyógyszerészként (mondjuk kicsit furcsállom, hogy 2. szemeszter elején hogyan kezdheti most a 4. évet, mivel tudtommal ott nincs keresztfélév) a "Dr" előtagot használja és netes társkeresőkre szorul (vagyis az életben annyira nem kell senkinek sem), az jó eséllyel a kar nő nemű egyedeinek a legalsó 10%-át erősíti mentálisan mindenképp és jó eséllyel megjelenésileg is.

Magyarul: összefutottál egy olyan lánnyal, aki karának a "hulladékát" (márpedig minden karon vannak ilyen egyedek, csak az arányok eltérőek) képviseli, de te máris elkezdesz messzemenő következtetéseket levonni az egész nőtársadalomról...

2014. febr. 2. 15:40
 3/19 A kérdező kommentje:
2. Nagyon nincs ehhez közöd, hogy mit teszek ki ide és ne linkelgess más kéréseket. Aljas egy ember vagy.
2014. febr. 2. 15:53
 4/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha valaki elvégez, vagy legalább annak közelében jár, hogy elvégezze a gyógyszerész szakot, akkor valszeg nem fogja beérni egy biosz tanárral. Azt, hogy most nincs toppon a fotoszintézisből, meg nem tudja a neurobioazt, amiből több mint 1 éve vizsgázott nem gond. Nem a növények és azok élettana a téma a gyógyszész képzésben. Ha eljutott negyedévig , írja is ki, hogy Dr , ha nekinahoz van kedve, mert gyakorlatilag már a célban jár és nem árt ezzel is jeleznia egy társkeresőn, hogy hasonló értelmi színvonalon lévők társaságára vágyik. Azzal, hogy te mindenféle olyan kérdéssel alázod, amit nem is kell pontosan tudnia csak magadat minősítteted. Sosem lesztek egy szinten, mert míg te a középiskoládban 100 esetlegb150 nettót összeszedsz azzal, hogy évekig ugyanazt csinálod, addig ő kikerül az egyeemről és rögtön 2-300 ezer nettóval indít, amit ha jól helyezkedik 3-5 éven belül meg is dupláz. Ha d legyenek már az ilyen nőknek igényei a férfiakra. Mondjuk egy jól kereső mérnök vagy orvos... Egy gyógyszrésznő
2014. febr. 3. 15:48
 5/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, te nem vagy gyógyszerésznő. Egy az, hogy helyesen sem tudsz írni, másik meg az, hogy így vélekedsz, ezzel a szakma szégyene is lehetsz és alkalmatlan vagy a pályára is. Pont elég is volt belőled ennyi, hogy csak orvossal érnéd be. Nem minden a fizetés, engem nem érdekel ha a nő kétszer annyit keres. A szeretet nálam fontosabb és ép eszű embernél is így van. Ennek pedig most semmi köze nincs ahhoz, hogy én miben aláztam és miben nem azt a lányt.
2014. febr. 3. 17:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Sajnos rossz hírt kell közöljek veled: gyógyszerész vagyok. Ès tudok helyesen írni, csak a tabletten olyan kis érintő billentyűk vannak, hogy néha félre nyomja az ember vagy kimarad betű a sietségben. Ez csak a te véleményed. A nők nagy része, aki eléri, hogy jó diplomát szerez, és azal karriert fut be, nem elégszik meg egy tanárral. Nem fogja eltartani a másikat, mert nem azért gürizett éveket, hogy majd más felélje a dolgait. Másrészt mire nézzen fel a férfiban, ha az nem tudja még azt a színvonalat sem felmutatni mint ő, sem annyagiakban, sem tudásban, roppant kellemetlen. Tegyük fel a kapcsolat elején a nő elmenne egy külföldi útra, amire neked valszeg nincs pénzed, majd ő fizeti? Ciki. Tapasztalom, hiszen ebben a körben mozgok. Inkább tanárral vagy nem diplomással próbálkozz, náluk talán lehet esélyed... A gyógyszerész amúgy is egy elég zárt társadalom. Maradjunk abban, hogy hasonló a hasonlóval kezdjen.
2014. febr. 3. 17:33
 7/19 A kérdező kommentje:
Ki akarja más felélni a dolgait? Nekem nem kell az ő pénze, megélnek én az enyémből is. Egy kicsit gondolkozz már, nem minden pasi olyan, hogy na majd elorozza a párja elől a pénzt, nem használom ki a másikat. De hiába is vagy te gyógyszerész (kizárt), ilyen viselkedéssel nem szívesen lennék sem a párod, sem a barátod, sem a vevőd. semmi. ezen gondolkozz el.
2014. febr. 3. 17:45
 8/19 anonim ***** válasza:
Kizárt? Kifejtenéd? Miért is kizárt? Mert vannak igényeim a férfiakat illetően? Mert nem kell egy pancser közalalkalmazott? Mert nem vonz egy férfi, aki női szakmát űz? Mert elmondom mit gondol a diplomás nők 90 %a? Értem, ebből következik, hogy nem vagyok gyógyszerész. Lehet el kellene gondolkodnod , miért nem kellesz a diplomás nőknek, vagy tényleg más hölgyek körében próbálkozni.
2014. febr. 3. 17:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem csak gyógyszerész diplomás nők vannak. Nem közülük fogok keresgélni nyugi. Vannak más területen dolgozók, agrármérnökök, szociológusok, pszichológusok, turizmusban dolgozók és még 100 másik diploma típussal bírók. Eddig igaz csak neten próbálkoztam, társkeresőkön. Nem egy és nem kettő diplomás lánnyal (közülük ez a gyógyszerész lány, akivel alakulnak a dolgok , volt 2 randi is)beszélgettem már és mind kérdezte, hogy milyen tanárnak lenni, érdekes-e, biztos okos vagyok, jó lenne velem találkozni stb. Szerencsére nem sok volt az olyan arrogáns alak (volt jogász csaj is, akivel 2 évig voltam együtt és nem nézett le, sőt)mint te. De nem akarok konfliktust, csak ezt így megemlíteném. Lehet 4-5 év együttélés után kijönne, hogy én csak nettó 160 at viszek haza, ő meg 250 et és bántaná, de én úgy gondolom, hogy amég nincs horror különbség a két fizetés között, tehát 160 kontra 300+, addig nincs baj.
2014. febr. 3. 18:04
 10/19 A kérdező kommentje:
Egy régóta a pályán lévő gyógyszerész biztosan 300 felett kap, vagy 400 felett, tehát lehet azzal már lenne konfliktus. Max hétvégén másodállást vállalnék még havi 60 ezer ft-ért, azzal pedig ha nem is teljesen, de eltökéltségben és motivációban megmutatnám a hölgynek, hogy lehet rám számítani. Ha pedig nem nyúlnék a pénzéhez (soha nem volt közös kasszám senkivel ls nem is akarom, szüleimnek, kereszt szüleimnek senkinek sem volt közös kasszája, ebben nevelkedtem)akkor elhinné, hogy nem a pénzéért vagyok vele. Ez a különbség.
2014. febr. 3. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!