Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miben olyan jók a buszvezetők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben olyan jók a buszvezetők, hogy diplomás nőket tudnak sokszor feleségül venni?

Figyelt kérdés
Én ismerek 8 buszvezetőt (persze ettől többet is),akiknek diplomás párjuk, feleségük van. Van közöttük tanárnő, jogásznő, aerobik szakedzőnő, szülésznő, védőnő, gyógytornásznő, ékszerésznő. Mit tudnak? Bár ahogyan észrevettem, elég sok közöttük a közvetlen, barátságos, jó humorú pasas, hiszen mindig emberek között vannak, nagy az ismeretségi körük is ezáltal. Holott nem keresnek valami hűde jól.
2013. júl. 14. 10:45
 1/7 A kérdező kommentje:
De ez sokszor elég is lehet?
2013. júl. 14. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
És te ezért elég irigy vagy ahogy látom :D Legyél buszsofőr akkor :D Nem keresnek jól? Mihez képest? Alap fizetés, ott van a "jegy ár" ami zsebbe megy amikor elfelejtenek jegyet adni plusz gondolom ott is megy a biznisz az gázolajjal/benzinnel.
2013. júl. 14. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 14. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

És hol van az leírva, hogy egy diplomás csak egy szintén diplomással élhet párkapcsolatban?

Sőt, mitől különb egy diplomás, mint egy nem diplomás?

Miért számít kevesebbnek egy buszsofőr, mint egy közgazdász?

A buszsofőr is ember. Emberi tulajdonságokkal. És ha az a bizonyos buszsofőr a természetével, a tulajdonságaival megfogta a diplomás nőt és feleségül vette, akkor kész, ennyi, nincs miről beszélni.

Amúgy én azt gondolom, hogy azért elég érdekes az a nő is, aki diplomás révén lealacsonyítónak tartana egy buszsofőrt. Az számomra a nőt minősíti.

2013. júl. 14. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Hol van az leírva hogy egy buszsofőr nemkeres sokat??

Csak akkor keresnek keveset ha a BKV-nél vannak.

Ha külföldi cégnél akkor rengeteget keresnek.

Ismerek egy embert aki buszt vezet, külföldre viszi ki az embereket és egy laza 450 ezret megkeres.

2013. júl. 14. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm városi buszon van,havi 150 ezret zsebre rakj plusz ilyen olyan juttatások.Szerintem ez magyar viszonyltban nem rossz.Nyilván nem mérnöki vagy orvosi fízetés és ráadásul fix munka ami biztos.Arról nem is beszélve hogy valaki sofőr attól még lehet neki is diplomája csak max nem tud menne elhelyezkedni.Ismerek ilyet is.
2013. júl. 14. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem az állása miatt megyek hozzá valakihez, hanem a belső tulajdonságai miatt. Ha egy buszsofőr kedves, megfog a humorával, tudok vele beszélgetni, akkor jöhet! Ha jellemre nem jön be, akkor mehet máshová.
2013. júl. 14. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!