Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanárnak (de nem keres csak fele annyit, mint egy orvos) mennyi esélye van arra, hogy egy orvosnőhöz közelebb férközhessen és legyen közöttük valami?
Nagyon tetszik egy nő, aki 3 éve dolgozik orvosként, de nem tudom, hogyan fogjak a dologhoz. Vajon lenne esélyem? Szerintem kinézetre nem vagyok neki ellenszenves, de ez majd kiderül.
28 F.
Simán sok, nem a kereset, sem a végzettség az összekapcsoló erő.
Amúgy meg, pacsi a nevedért!
18/L
Egy szakközepet végzett, bmw-s vállakozónak nagyobb esélye van.
(Van 3 volt gimis osztálytársam. Jogász, gyógyszerész, fogorvos. Tehát mindnek dr van a neve előtt. Mindháromnak ilyen nagy tapló iq negatív, ellenben pénzes pasija/férje van. Kamionos-neki vannak kamionjai, tüzépes, stb)
Ugyanúgy fogj hozzá mint bármelyik másik nővel tennéd, az, hogy orvos nem befolyásolja azt, hogy tetszel-e neki vagy nem.
Szóval csak lazán, természetesen:) Nem veszíthetsz semmit.
"Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanár" nem ad magának olyan nicket, hogy "DOOM3".
OTT A PONT!!! :))
Üdv, Quake4 voltam. :)
Én azt mondom ne foglalkozz ezzel, de ne is csodálkozz, ha esetleg elhajtana.
A "segg hülye, de van pénze, mert kocsikkal seftel, de a wc után nem mossa meg a kezét" féle személy az én környezetemben is hamarabb talál magának partnert, mint a diplomás, értelmes minimálbéren lévő, szal ez alapján valóban nem mindegy, h mennyit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!