Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy intelligens 2 diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanárnak (de nem keres csak fele annyit, mint egy orvos) mennyi esélye van arra, hogy egy orvosnőhöz közelebb férközhessen és legyen közöttük valami?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy nő, aki 3 éve dolgozik orvosként, de nem tudom, hogyan fogjak a dologhoz. Vajon lenne esélyem? Szerintem kinézetre nem vagyok neki ellenszenves, de ez majd kiderül.

28 F.

2013. jan. 13. 10:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Sztem elég sok :)
2013. jan. 13. 10:44
 2/28 anonim ***** válasza:

Simán sok, nem a kereset, sem a végzettség az összekapcsoló erő.

Amúgy meg, pacsi a nevedért!

18/L

2013. jan. 13. 10:46
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem illik itt ilyen keresetekről beszélni, de amíg egy tanár , aki fiatal, az kézhez kap jó esetben 105 ezer ft-ot, addig egy orvos 130-at és még ahhoz jönnek a kiegészítők, amivel együtt kereshet 200 nettó körül is. Bár nem tudom mennyire működik még ez a hálapénz dolog. Egy biztos, ez a lány nem olyan, hogy elfogadna ilyesmiket. Legalábbbis úgy tájékozódtam róla ismerősöktől. Ő 29 éves.
2013. jan. 13. 10:51
 4/28 anonim ***** válasza:
24%
"Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanár" nem ad magának olyan nicket, hogy "DOOM3".
2013. jan. 13. 10:51
 5/28 anonim ***** válasza:
0%

Egy szakközepet végzett, bmw-s vállakozónak nagyobb esélye van.

(Van 3 volt gimis osztálytársam. Jogász, gyógyszerész, fogorvos. Tehát mindnek dr van a neve előtt. Mindháromnak ilyen nagy tapló iq negatív, ellenben pénzes pasija/férje van. Kamionos-neki vannak kamionjai, tüzépes, stb)

2013. jan. 13. 10:52
 6/28 canadafan ***** válasza:
100%

Ugyanúgy fogj hozzá mint bármelyik másik nővel tennéd, az, hogy orvos nem befolyásolja azt, hogy tetszel-e neki vagy nem.

Szóval csak lazán, természetesen:) Nem veszíthetsz semmit.

2013. jan. 13. 10:52
 7/28 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem tudom, hogy a legtöbb orvosnő milyen fériakkal van együtt. Egy szakmunkás férfivel is élhetnek együtt (nem vagyok szakmunkás, tanár vagyok, de hallottam olyanról is, hogy nem magasabb iskolai végzettségű a férfi)?
2013. jan. 13. 10:54
 8/28 anonim ***** válasza:
64%

"Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanár" nem ad magának olyan nicket, hogy "DOOM3".

OTT A PONT!!! :))

Üdv, Quake4 voltam. :)

2013. jan. 13. 10:54
 9/28 A kérdező kommentje:
Már miért ne adhatna magának olyan nevet? Ugye nem te akarod eldönteni, hogy milyen nicknevet választhatok magamnak? Elég fiatal vagyok még, hogy ne gyepesedjek be és csak komoly nevet aggathatok fel a virtuális táblámra. De ne vedd személyeskedésnek.
2013. jan. 13. 10:56
 10/28 anonim ***** válasza:

Én azt mondom ne foglalkozz ezzel, de ne is csodálkozz, ha esetleg elhajtana.

A "segg hülye, de van pénze, mert kocsikkal seftel, de a wc után nem mossa meg a kezét" féle személy az én környezetemben is hamarabb talál magának partnert, mint a diplomás, értelmes minimálbéren lévő, szal ez alapján valóban nem mindegy, h mennyit keresel.

2013. jan. 13. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!