Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy intelligens 2 diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanárnak (de nem keres csak fele annyit, mint egy orvos) mennyi esélye van arra, hogy egy orvosnőhöz közelebb férközhessen és legyen közöttük valami?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy nő, aki 3 éve dolgozik orvosként, de nem tudom, hogyan fogjak a dologhoz. Vajon lenne esélyem? Szerintem kinézetre nem vagyok neki ellenszenves, de ez majd kiderül.

28 F.

2013. jan. 13. 10:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is más kérdés, hogy én is úgy szereztem végzettséget, hogy a régi osztatlan képzésben (jóval erősebb szerkezetű volt és követleményileg is súlyozottabb volt, mint a mai 3 éves Bachelor alapú képzés)elvégeztem főiskolában a biológia-kémia szakot. Aztán 1 év biológia msc következett, majd most végzek júniusban a kémia msc-n, legalábbis nagyon nagy az esélye. A következő korosztálynak lehet már ez sem lesz ingyenes. Bár ha jól tudom a megszorítások csak a tipikus divatszakokon lépnek majd életbe, olyan képzéseken, mint a közgazdász, jogász stb.
2013. jan. 13. 11:19
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem, sose tudni mit hoz a jövő
2013. jan. 13. 11:19
 23/28 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy én férfi vagyok, de pár hónap múlva orvos leszek, a családban és ismerősi körben is vannak orvosok, szóval megmondom a "frankót". Ugyanolyanok, mint a többi nő, vagyis emiatt eleve nem lehet őket egy kalap alá venni, mert nőből is ugyebár sokféle van. Itt is vannak divatoló műnők és visszahúzódó, csendesebb egyedek, hogy csak a skála két szélét említsem. Természetesen a preferenciáik is nagyon változóak, szóval lehetetlen egységes tanácsot adni. Van aki jobban nézi az anyagiakat, míg mást teljesen hidegen hagynak. A végzettséggel is hasonló a helyzet: olyat még nem láttam, aki kifejezetten másik orvost keresett (azért látni mégis ilyen párokat, mert az egyetem/munka sajátosságaiból adódóan sokan mozognak egy körben és emiatt az ismerkedés/párválasztás is ebből a körből történik), a felsőfokú végzettség bőven elég, sőt mint olvashattad, a diploma se kötelező. Maximum annyi a közös bennük, hogy sokat kell dolgozni/ügyelni, emiatt kevesebb szabadidejük van, mint más nőknek és gyakoribbak a fárasztó napok a munkahelyen. Emiatt szerintem a megértő (nem balhézik, hogy miért pont karácsonykor kell ügyelnie) és hűségesnek tűnő (unalmában nem k*r félre, amikor egyedül van egy egész estét otthon) férfiak nagyobb eséllyel indulnak.

Azt viszont előrebocsátom, hogy ha úgy állsz a dologhoz, hogy pl. a fizetése/munkája miatt "ő van fentebb", akkor az látszani fog a nem éppen férfias viselkedéseden és ez egy nőnek sem jön be...

2013. jan. 13. 12:24
 24/28 anonim ***** válasza:
Azt pedig lehagytam, hogy nem tudom honnan ismerted meg és hol találkoztok, de semmiképp se a rendelőben próbálj ismerkedni!
2013. jan. 13. 12:32
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Lehet rápróbálok a dologra. Veszíteni nem veszíthetek túl sokat.
2013. jan. 13. 12:54
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem a végzettségem zavar, mert júniusban meg lesz a 3. diplomám, abból 2 db egyetemi. Tehát nem vagyok lemaradva. De maga az anyagiak lehet nem ütik meg azt a szintet, amit a legtöbb nő elvárna. Már annál nem, akinél a pénz beszél.
2013. jan. 13. 13:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez a beszéd! :)

Viszont már most szólok, hogy a hozzászólásod alapján az egyik kardinális hibát készülöd elkövetni: túlzottan is hangsúlyozod, hogy 2 diploma, lassan három, és "nem vagyok lemaradva".

Pont ez az a viselkedés, amit fentebb említettem, hogy "fentebb valónak" tekinted. És sose "versenyezz" vele, hogy ki tud többet, mert egy kapcsolat nem erről szól, nem műveltségi vetélkedő!

2013. jan. 13. 13:11
 28/28 A kérdező kommentje:
Értem. Én is érzem, hogy ezt túlságosan hangoztatom és nem volna akkora lényege, mint amekorrának beállítom. Nem akarok vele műveltségi vetélkedőt szervezni :). Meglátom mi lesz a reakció.
2013. jan. 13. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!