Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanárnak (de nem keres csak fele annyit, mint egy orvos) mennyi esélye van arra, hogy egy orvosnőhöz közelebb férközhessen és legyen közöttük valami?
Nagyon tetszik egy nő, aki 3 éve dolgozik orvosként, de nem tudom, hogyan fogjak a dologhoz. Vajon lenne esélyem? Szerintem kinézetre nem vagyok neki ellenszenves, de ez majd kiderül.
28 F.
Igaz, hogy én férfi vagyok, de pár hónap múlva orvos leszek, a családban és ismerősi körben is vannak orvosok, szóval megmondom a "frankót". Ugyanolyanok, mint a többi nő, vagyis emiatt eleve nem lehet őket egy kalap alá venni, mert nőből is ugyebár sokféle van. Itt is vannak divatoló műnők és visszahúzódó, csendesebb egyedek, hogy csak a skála két szélét említsem. Természetesen a preferenciáik is nagyon változóak, szóval lehetetlen egységes tanácsot adni. Van aki jobban nézi az anyagiakat, míg mást teljesen hidegen hagynak. A végzettséggel is hasonló a helyzet: olyat még nem láttam, aki kifejezetten másik orvost keresett (azért látni mégis ilyen párokat, mert az egyetem/munka sajátosságaiból adódóan sokan mozognak egy körben és emiatt az ismerkedés/párválasztás is ebből a körből történik), a felsőfokú végzettség bőven elég, sőt mint olvashattad, a diploma se kötelező. Maximum annyi a közös bennük, hogy sokat kell dolgozni/ügyelni, emiatt kevesebb szabadidejük van, mint más nőknek és gyakoribbak a fárasztó napok a munkahelyen. Emiatt szerintem a megértő (nem balhézik, hogy miért pont karácsonykor kell ügyelnie) és hűségesnek tűnő (unalmában nem k*r félre, amikor egyedül van egy egész estét otthon) férfiak nagyobb eséllyel indulnak.
Azt viszont előrebocsátom, hogy ha úgy állsz a dologhoz, hogy pl. a fizetése/munkája miatt "ő van fentebb", akkor az látszani fog a nem éppen férfias viselkedéseden és ez egy nőnek sem jön be...
Ez a beszéd! :)
Viszont már most szólok, hogy a hozzászólásod alapján az egyik kardinális hibát készülöd elkövetni: túlzottan is hangsúlyozod, hogy 2 diploma, lassan három, és "nem vagyok lemaradva".
Pont ez az a viselkedés, amit fentebb említettem, hogy "fentebb valónak" tekinted. És sose "versenyezz" vele, hogy ki tud többet, mert egy kapcsolat nem erről szól, nem műveltségi vetélkedő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!