Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy intelligens 2 diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy intelligens 2 diplomás középiskolai tanárnak (de nem keres csak fele annyit, mint egy orvos) mennyi esélye van arra, hogy egy orvosnőhöz közelebb férközhessen és legyen közöttük valami?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy nő, aki 3 éve dolgozik orvosként, de nem tudom, hogyan fogjak a dologhoz. Vajon lenne esélyem? Szerintem kinézetre nem vagyok neki ellenszenves, de ez majd kiderül.

28 F.

2013. jan. 13. 10:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg sokszor előfordul az is, hogy egy nagyvállalat élén egy 8 osztályos tuskó áll, akinek a keze alatt több száz mérnök, esetleg közgazdász van. Azok jó esetben keresnek 200 ezer ft körül, ő meg milliós nagyságrendekkel többet tud a zsebébe suvasztani. Ez pedig nagyfokú magabiztosságot tud táplálni az ilyen figkóba, ezáltal tudja palástolni intelligenciai hiányosságait és jó eséllyel indul a nők kegyeiért. Vagyis jobb esélyekkel, mint a legtöbb diplomás, aki nem buta (vannak köztük is tuskók), de nem tud annyi hasznot termelni magának.
2013. jan. 13. 11:04
 12/28 anonim ***** válasza:
Az még faszább mikor én kitűnő tanulóként nem tanulhatok tovább, de egy apu pici fénye elkényeztetett gyök meg igen...pacsi állambácsi(Y)
2013. jan. 13. 11:05
 13/28 anonim ***** válasza:
jó, bocs a kifakadásért
2013. jan. 13. 11:06
 14/28 anonim ***** válasza:
47%
Erre találták ki a pénzes pasit. Ő majd finanszírozza a tanulmányaid.
2013. jan. 13. 11:08
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Megtehetné, párom fizethetné, és szeretné is, de azt már nem....

3 éve járunk, és elsők egymásnak, nem érdekkapcsolat, de így se hagyom ezt

2013. jan. 13. 11:09
 16/28 A kérdező kommentje:
Amikor még én kezdtem, akkor nem volt ilyen, 2004 ben kezdtem, akkor még 120 pontos rendszer volt. Nekem volt 104 pontom. De akkoriban még nem volt elterjedve ez a ,,fizetsz és lesz diplomád" rendszer. Legalábbis nem ennyire, mint manapság. Sajnálom aki fiatalabb és ebben a rendszerben már csak úgy van esélye magasabb végzettséget abszolválnia, ha mélyen a zsebébe tud nyúlni. Tényleg respect.
2013. jan. 13. 11:13
 17/28 anonim ***** válasza:
Akkor most nem tanulsz? Vagy hitelből nyomod?
2013. jan. 13. 11:13
 18/28 anonim ***** válasza:
Hát most lesz érettségi, aztán vmi OKJ-st megpályázok. V vmi low fősulis szakot. Hiába van 2 emeltem...a gazdasági mind fizetős
2013. jan. 13. 11:14
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem csak a magabiztosság, könnyű beleszokni a jóba, az életszínvonal.

Van egy haverom, van egy telephelyük, tele kamionokkal.

Ugye neki mi dolga van?

Semmi!

Hétfőtől-vasárnapig csavarog az országban, itt kirándul, ott túrázik, ilyen buli, olyan buli.

Szerinted ez az élet melyik nőnek nem jönne be?

Főleg akkor van nagy gáz mikor pakolja ki őket, ugye melyiknek kell a régi élete, hogy menni vissza eladónak a helyi túrkálóba havi 60 ezerért?

Érdekes minden nő olyan szerelmes belé, mint az állat, bőgnek utána, holott még csak nem is jóképű meg semmi extra.

De számtalan ilyen esetet tudok, valahogy én is vonzóbb vagyok a nők szemében mióta dolgozok.

Másik ismerős meg pont az ellentéte.

Full jóképű, de szerinted ápolóként a havi 80 ezrével kinek kell?

Tény, h a munkatársnőit mind felhúzta, de kapcsolatra egyiknek se kell(naj ó meg azért, mert a legtöbbnek férje van, de ez már más tészta)

Szal ez ennyi.

2013. jan. 13. 11:15
 20/28 anonim ***** válasza:

"Hát most lesz érettségi, aztán vmi OKJ-st megpályázok. V vmi low fősulis szakot. Hiába van 2 emeltem...a gazdasági mind fizetős"

Ha lenne eszed nem kifizettetnéd, hanem kölcsönkérnél rá.

Most akkor fogsz életed végéig a Tescoban dolgozni?

Így meg kifizeti, ha nem maradtok együtt visszafizeted(na persze, erről híresek a nők) ha meg együtt maradtok akkor ő is jól jár, mert nem havi 60-ért fogod tolni, hanem többért és az neki is csak jó

2013. jan. 13. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!