Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok szülei miért építik, verik be a lányuk fejébe ma ár fiatal korban, hogy neki csak Jogi diplomás Brad pitt lehet a pasija?
Hol élsz te?
Egészen dekoratív csajok olyan trollokkal járnak, hogy megáll az eszem.
Megbocsáss, de ostoba vagy. Feljebb való? Kinézet meg legyen már mindenkinek elvárása ami megfelel az ízlésének. Nem kell nekem érettségizettnek sem lennie ha bizonyítja, hogy értelmes, logikus gondolkodású rendes értékrendű férfi és tud helyesen írni veled ellentétben.
21/N
Már megbocsáss, de én szóba se állnék olyan szerencsétlennel akinek csak egy nyominger jogi diplomája van ! Lehetőleg soproni fogorvos legyen vagy programozó matematikus. Végső esetben még egy közönséges plasztikai sebésszel is szóba állnék talán.
Brad Pitt meg amúgy se jó pasi, még izmos hasa sincs kb olyan 5/10, a jó pasi C. Ronaldónál kezdődik.
Lakatos Szamanta 13/L
Szerintem nem igaz a feltevésed. Nekem a szüleim nem ilyenek, csak a nagyanyám. De rá nem hallgatok, és a szüleim is csak legyintenek rá, amikor mondja a dolgait. Ha rá hallgatnék, akkor kb. kesztyűben fognám a f*szt, akinek a tulajdonosa valami "úri" családból származó, szimpatikus demokrata egyén, aki felöltőben jár.:DDD
Nekem az a lényeg, hogy értelmes legyen, okos, nyitott a világra, ne legyen szűk látókörű és legyen valami célja az életben. Ha jogász, akkor jogász, ha mérnök, akkor mérnök, ha asztalos, akkor meg asztalos, ha BKV ellenőr, akkor meg az...stb. sorolhatnám reggelig.
A külső pedig megint egy másik téma. Ne várj senkitől se olyat, hogy összejöjjön egy olyan emberrel, akihez nem vonzódik.
" Csakis tőlük feljebb való, szarmazasban"
Ezen a mondaton meg kiakadtam.:D Ez a 21. század, fiam. Mi az, hogy származás? Nemes? Dzsentri? Paraszt?:'DDD
Amúgy az is nevetséges, ha szerinted 10-es skálán le lehet pontozni egységesen minden embert. Lehet, hogy aki nálad 5-ös csaj, másnál 10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!