Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire függ az egy pasinál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire függ az egy pasinál, hogy boldog élete van-e, hogy soha nem volt párkapcsolata, soha nem csókolózott, nem volt szexuális élménye nőkkel?

Figyelt kérdés
Különválasztható? Itt most főleg 25-30 feletti férfiakra gondolok, akiknek ebből a részből nem jutott semmi. De másból megfelelő mennyiségben, pl. kirándulás, családi szeretet, munka öröme, tanulás stb.
2014. jan. 26. 15:21
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Egyedül elmész kirándulni, színházba, mekibe, moziba, buliba, valami rendezvényre, stb?"

Pontosan! minden helyen jártam más egyedül. Sőt nyaralni is voltam már egyedül.

"Majd másnap magadban röhögsz, hogy hu de jól éreztem magam magammal, meg ezt meg ezt láttam..."

Nem, nem örülök, mivel tudom, hogy ott jártam és jól éreztem magam.

Már hogyne maradna meg emléknek pl először látni a tengert.

Figyelj, azért mert nincs mellettem egy nő, még az ilyen utazásokról nem fogok se lemondani se kihagyni. Elmegyek egyedül. Ez csak a kapcsolatfüggőknek probléma. Ki merem jelenteni, hogy legalább annyira élveztem az egyedüli utazást és nyaralást, mintha lett volna velem valaki, és vannak pillanatai amiket sosem fogok elfelejteni.

2014. jan. 26. 21:31
 32/33 anonim ***** válasza:
* amúgy meg külföldön is laknak emberek, és mivel tudom az adott nyelvet nem probléma társalogni.
2014. jan. 26. 21:32
 33/33 anonim ***** válasza:
Most hogy áll a helyzet, ennyi évvel később? Lett barátnőd?
2023. aug. 30. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!