Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire függ az egy pasinál, hogy boldog élete van-e, hogy soha nem volt párkapcsolata, soha nem csókolózott, nem volt szexuális élménye nőkkel?
És ha lesz melletted nő?
Az én pasim 28 éves volt és szűz (pedig szexi, jó pasi) amikor összejött velem. Én voltam az első barátnője, most már az első - és remélhetőleg egyetlen :D - felesége vagyok.
Amikor megkérdeztem milyen az élete mielőtt megismert, azt mondta nem igazán volt boldog, ráadásul unalmas is volt az élete nélkülem :D
Nekem vannak ilyen ismerőseim, akik megfelelnek az általad leírt "kritériumoknak" (most 25 évesek).
Azt vettem észre, hogy pár éve még többé-kevésbé depressziósok voltak emiatt, viszont mostanság teljesen jól elvannak és nem görcsölnek a kérdésen. "Majdcsak jön valaki" gondolják...
Nekem amúgy 1,5 éve nincs senkim és szerintem engem jobban megvisel a dolog. Ezt azért írom le, mert bár nem tartozik szorosan a kérdéshez, de szerintem az emberek rosszabbul viselik annak a hiányát, amit már megtapasztaltak, mint annak, amiben nem volt részük.
Például korai tinikoromban tök jól elvoltunk internet nélkül, viszont a mai gyerekek, akik okostelefonokkal és tabletekkel nőnek fel, biztosan megsínylenék a hiányát, mert már hozzászoktak a jóhoz. Míg akinek most sincs valami miatt internete, az is elvan nagyjából, max. néha elgondolkodik rajta, hogy vajon mások mit élveznek rajta annyira és milyen jó lenne kipróbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!